İstanbul Avrupa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Demsa İç ve Dış Ticaret A.Ş.

Mothercare 1961 yılında İngiltere’de kurulmuştur. Dünyada 1.300’ den fazla mağazası bulunmaktadır. Müşteri profili; anne adayları, 0-10 yaş arası bebekler ve çocuklardan oluşmaktadır. Ebeveynler, çocukları için ihtiyaç duyabilecekleri hemen her şeyi Mothercare’ de bir arada bulabilmektedir. ..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Platin Patent Kurumsal Hizmetler

Adaylarda Aranan Özellikler: Sınai ve fikri haklar konusunda çalışmaya istekli, Üniversite mezunu veya kurumsal satış konusunda 2 yıllık deneyime sahip MYO mezunu, Tercihen kurumsal saha satış pozisyonlarında çalışmış, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, İs..

İstanbul Avrupa / Şişli Evdema

Ev Dekorasyon malzemeleri satışında, Sektörün lideri EVDEMA’nın,İstanbul’da bulunan AVM ve Cadde mağazalarında görevlendirmek üzere; perakende sektöründe kariyer ve yüksek maddi kazanım hedefleyen Satış Danışmanları arıyoruz. Bay/Bayan aşağıdaki özelliklere uyan herkesi EVDEMA ailesine bekliyo..

Sektör lideri beyaz eşya firmamızın MALTEPE,ZEYTİNBURNU ,MALTEPE ve ŞİŞLİ deki avm mağazaları için sabah ve öğlen girişli iki shift halinde çalışacak ,beyaz eşya veya küçük ev aletleri satış danışmanı tecrübesi bulunan bay / bayan personeller aranmaktadır. MARMARA FORUM AVM ..

İstanbul Avrupa / Şişli Demsa İç ve Dış Ticaret A.Ş.

Dünya markalarını güçlü hizmet anlayışı ile müşterilerinin beğenisine sunan ve hızlı büyümesini devam ettiren Demsa Group Lüks Markalar bünyesinde yer alan mağazalarında değerlendirilmek üzere "SATIŞ DANIŞMANLARI " arıyoruz. Müşterilerimize marka mağazacılık alışveriş deneyimini sunab..

İstanbul Avrupa / Şişli Aesthetics Istanbul

Estetik Cerrahi ve Medikal Estetik işlemlerinin yapıldığı kliniğimizde potansiyel hasta ve müşteriler ile görüşerek satış ve pazarlama yapacak Dış görünüşüne özen gösteren, güler yüzlü, kolay iletişim kurabilen Tercihen Estetik Ameliyat ve uygulamalarda deneyimli Bayan Satış uzmanı..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Beyaz Fırın Ataşehir

Beyaz Fırın, iki asırlık dolu dolu bir lezzet hikayesi. 1836’da Balat’ta poğaça, börek, çörek fırını olarak başlayan, Kadıköy’de büyüyüp serpilen Beyaz Fırın, Anadolu yakasında, 350 çalışanı ile birlikte Kadıköy, Suadiye, Çiftehavuzlar, Erenköy, Akasya ve Ataşehir mağazalarında hizmet vermeye..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Florida Medya

1300 MAAŞ + YÜKSEK PRİM + SSK + YEMEK Kendi marka ve ürünlerimizin tanıtımını ve satışını yapacak ÇAĞRI MERKEZİ departmanlarında aşağıda belirtilen niteliklere sahip Tecrübeli veya Tecrübesiz görev alabilecek MÜŞTERİ TEMSİLCİLERİ alınacaktır. Full Time Ev hanım..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Başak Tepe Gayrimenkul

Başakşehirde bulunan emlak firmamıza Gayrimenkul Danışmanları Alınacaktır. Aranılan Özellikler a-)Kılık kıyafetine özn gösteren b-)Emlak sektöründe tecrübeli c-)Müşteri ile iyi iletişim kurabilen d-)Çalışma saatlerine uyan Maaş + prim ve..