İstanbul Avrupa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Avrupa / Tümü ZETA İK

GENEL NİTELİKLER En az lise mezunu, 20-40 yaşları arasında, Satış yeteneğine güvenen, İnsan ilişkileri ve iletişimi güçlü, Dış görünümüne özen gösteren, Güler yüzlü, Tercihen 1 yıl deneyimli veya yetiştirilmek üzere, Bay / Bayan Mağaza Satış Dan..

İstanbul Avrupa / Tümü Aktifzaman Kontrol Sistemleri

Aktif Zaman Kontrol Sistemlerine Kartlı Geçiş,Turnike,Parmak İzi,Kamera ve Alarm Sistemlerinin satışını yapabilecek Ofis içinde ve dışında çalışacak Bay-Bayan Satış Müdürleri Alınacaktır. Maaş+Prim+Yol+Yemek+SSK..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Florya İnşaat & Gayrimenkul Ltd Şti

...LÜTFEN İŞ İLANI İLE İLGİLİ TÜM İÇERİĞİ OKUMADAN CV GÖNDERMEYİNİZ... Florya İnşaat Gayrimenkul ve Satış Ofisi Bünyesinde Çalışarak Ayrıcalıklı Bir Kariyer Elde Edebilirsiniz... Bizimle Çalışacak Gayrimenkul Danışmanı Genel Nitelikleri; -Gayrimenkul Danışmanlığını ka..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü TTAF ELEKTRONİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ

GENEL NİTELİKLER Lise ya da Üniversite mezunu, En az 5 yıl deneyimi olan, Bölgesel saha taraması ve planlı rut çalışması, müşteri ziyaretleri yapacak, Yeni Müşteri kazanımı ve mevcut müşteri yeni satış fırsatlarını yönetecek, İşin sevkiyattan tahsilâta kadar olan..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Dıgıtur Turızm

A GRUBU SEYEHAT ACENTAMIZA TUR SATIŞI GERÇEKLEŞTİRECEK VE MEVCUT MÜŞTERİLERİMİZLE İLGİLENECEK PREZENTABL İKİLİ İLİŞKİLERİ GÜÇLÜ DİNAMİK TERCİHEN HİZMET SEKTÖRÜ SATIŞ DA DENEYİMLİ BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ. EĞİTİM EN AZ ÖN LİSANS İNGİLİZCE (ANLAMA) İYİ SEVİYEDE OLMALI EN AZ 3 YIL HİZMET S..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Bilaks Metal Ltd. Şti.

MOBİLYA AKSESUAR FİRMAMIZDA DIŞ TİCARET YABANCI DİLİ KUVVETLİ YURTDISINA ÇIKABİLECEK SATIŞ KONUSUNDA UZMAN BİR ARKADAŞ ARAMAKTAYIZ. ÜCRET:ASGARİ ÜCRET+PRİM ŞEKLİNDE VERİLECEKTİR DETAYLI BİLGİ İÇİN ARAYINIZ MAİLLERE GEÇ CEVAP DÜŞEBİLİRİZ...

İstanbul Avrupa / Bağcılar Efsane Bayrak

manevi değerlere sahip saygıyı edebi bilen iletişimi güzel yetenekli kabiliyetli daire satışında arapça ingilizce konuşabilecek pazarlama yapabilecek satış danışmanı aranıyor not: arapça ve ingilizce ya da en az bir tanesini ileri düzeyde bilmesi şarttı..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Bilge Gayrimenkul Yatırım & Danışmanlık

BİLGE GAYRİMENKUL; Prestijli ve avantajlı gayrimenkul projelerini değerleme, analiz, kurumsal kimlik tasarımı, reklam, satış ve pazarlama organizasyonlarını tek çatı altında yapabilen profesyonel ve teknolojik alt yapıya sahip kurumsal bir firmadır. Bilge Gayrimenkul’ün Florya mer..