İstanbul Avrupa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Avrupa / Beşiktaş Pozitera Reklamcılık ve İletişim

Sektör lideri beyaz eşya firmamızın ŞİŞLİ deki avm mağazası için FULL TİME çalışacak ,beyaz eşya veya küçük ev aletleri satış danışmanı tecrübesi bulunan bay / bayan personeller aranmaktadır. Personeller Isıtma soğutma reyonlarında görevlendirilecektir. ŞİŞLİ CEVAHİR AVM..

İstanbul Avrupa / Tümü Pozitera Reklamcılık ve İletişim

Sektör öncüsü ev gereçleri beyaz eşya firmamız için ürün satışında bulunacak, zincir mağaza deneyimi bulunan, sürekli olan projemizde, satış temsilciliği deneyimi mevcut , ikili ilişkileri kuvvetli satış danışmanı personeller aranacaktır. maaş + yol + prim sistemi le çalışılmakt..

İstanbul Avrupa / Şişli SPX MAĞAZALARI

OLGAR Şirketler Grubu'nun, outdoor ve ekstrem sporlara ait birçok büyük markayı bünyesinde bulunduran, tekstil ve ekipmanların satışını yapan SPX Mağazalarında görevlendirmek üzere SATIŞ DANIŞMANLARI arıyoruz. (www.spx.com.tr) En az lise mezunu Mağazacılık ve satış alanında en az ..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Kahve Dünyası

En az 1 yıl tecrübeli Esnek çalışma saatlerine uyumlu Takım çalışmasına yatkın İnsan ilişkileri ve iletişim becerisi güçlü Diksiyonu düzgün, güler yüzlü Kişisel görünümüne özen gösteren Tercihen askerliğini tamamlamış (erkek adaylar için) Türk..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Dünya Pvc Sistemleri

Dünya pimapen sineklik sistemlerinde : bilgisayar kullanmayı bilen ofis içi takip yapa bilicek bayan eleman aranıyor..