İstanbul Avrupa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Avrupa / Tümü Firmamentum

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz beyaz eşya, ankastre ve küçük ev aletleri sektöründeki markalara; * İlgili marka ürünlerinin tanıtımını ve satışını yapabilecek, * Mağazacılık ve dayanıklı tüketim malları sektöründe tercihen tecrübeli veya yetiştirilmeye açık * Satış ve müş..

İstanbul Avrupa / Şişli ebebek

GENEL NİTELİKLER ebebek'in İstanbul'da Mecidiyeköy Trump Towers Mağazası'nda görevlendirilmek üzere 'Satış Danışmanları' arıyoruz. En az lise mezunu, Tercihen perakende mağazacılık sektöründe deneyimli, Nezaket ve zarafet kurallarını benimsemiş, özümsemiş..

İstanbul Avrupa / Şişli Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz mobilya sektörünün lider kuruluşlarından olan kurumsal müşterimiz için aşağıdaki niteliklere uygun ''Satış Danışmanları'' arıyoruz. Genel Nitelikler: - En az lise mezunu, - Tercihen mobilya sektöründe ve satış konusunda en az 2..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Nevsa İnşaat

Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi’nde merkezi konumlu, oturuma hazır, tapulu 114 daire ve 11 mağazanın satışı ve tanıtımından sorumlu, Satış Ofisimizde görev yapacak tecrübeli Gayrimenkul Satış Danışmanı aranmaktadır. Aradığımız özellikler; - Gayrimenkul alanında..

BİZ CEVAHİR AVM ALİBEYKÖYDE AÇILACAK YENİ MAĞAZAMIZ İÇİN SATIŞ DANIŞMANLARI VE KASİYERLER ALINACAKTIR. MAĞAZAMIZ TEKSTİL PAREKENDE SATIŞI ÜZERİNEDİR.DAHA ÖNCE BU ALANDA DENEYİMİ OLAN DİKSİYONU DÜZGÜN,GÜLER YÜZLÜ , AKTİF VE AVM CİVARINDA İKAMET EDENLER TERCİHİMİZDİR.BAŞVURULAR ŞAHSEN YAPILACAKTI..

İstanbul Avrupa / Eyüp Zeren Magazacılık

Küçükköy'de bulunan Marmara Bölge Distribütörü yatak / mobilya mağazamız için; - en az lise mezunu - mağazacılık sektöründe deneyimli -18/35 yaşlar arası bayan - perakende satış konusunda kendine güvenen - büyüyen organizasyonumuzda gelişime açık çal..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Evin Gayrimenkul Turizm

• Şirketimizin şükrübey E5 üzerindeki ofisinde çalışmak üzere •1300 TL ve üzeri sabit gelir imkanı •Girişimci ruha sahip, eğitime ve gelişime açık, ekip çalışmasına yatkın •Dinamik, motivasyonu yüksek, güleryüzlü ve bireysel hedefleri olan •İş ve çalışma ahlakına önem veren..

İstanbul Avrupa / Tümü Arsel Osgb

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEKTÖRÜNDE HİZMET VEREN FİRMAMIZA AKTİF SAHA PAZARLAMASI YAPABİLECEK SATIŞ-PAZARLAMA ELEMANLARI ARANMAKTADIR. YÜKSEK PRİM ÜCRETLERİ BULUNMAKTADIR...