İstanbul Avrupa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Avrupa / Bahçelievler Englısh Park

Yazılım departmanımızda çalışacak satış pazarlama elemanı alınacaktır, •İkna Kabiliyeti yüksek ve Diksiyonu iyi olan •Satış Tecrübesi olan ve Sıcak satış yapabilecek •Telefonlar randevu alabilecek •Sahada çalışacak ve Takım çalışmasına yatkın •Bilgisayardan anl..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Özbay Grup

BİZİM İNŞAAT GAYRİMENKUL FİRMAMIZDA ÇALIŞCAK DENEYİMLİ PERSONELLER ALINACAKTIR..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Abgtc Kozmetik

asistanlık yapabilecek vega programı kullanabilen ön muhasebe bilgisi olan diksiyonu düzgün ve ayrıca şehir içi ve şehir dışındaki fuarlara, toplantılara katılabilecek çalışma arkadaşı arıyoruz..

İstanbul Avrupa / Güngören Frog Jeans

SATIŞ DANIŞMANLARI ARIYORUZ. Satış Danışmanı en önemli iş pozisyonlarımızdan biri ve bizimle olan kariyerinize başlamanız için harika bir fırsattır. Yöneticilerimizin pek çoğu, her şeyin mükemmel müşteri hizmetleri ile alakalı olduğu satış katında göreve başlamıştır. Satış Danışma..

İstanbul Avrupa / Tümü Maccenta Turizm

ETSTUR SATIŞ OFİSİ İÇİN Turizm Fakültesi veya Meslek Yüksek Okulu mezunu, - ETSTUR sistemini bilen veya yetiştirilmek üzere - Seyahat engeli olmayan, - Akıcı ve nitelikli bir diksiyona sahip, - İnsan ilişkileri güçlü, - Satış ve ikna kabiliyetine güvenen..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Karadeniz İnşaat Gayrmenkul

AVCILAR SAADETDERE ve YAKUPLU BÖLGESİNDE FAALİYET GÖSTEREN GAYRİMENKUL VE İNŞAAT FİRMAMIZA EN AZ 3.000 TL GELİR İMKANI İLE (MAAŞ+PRİM+YOL+SSK+YEMEK VS.) * Emlak sektöründe tecrübe sahibi, * Hedefleri olan, istikrarlı, * İkna ve iletişim kabiliyeti konusunda kendine güvenen..

İstanbul Avrupa / Avcılar Karadeniz İnşaat Gayrmenkul

AVCILAR SAADETDERE VE YAKUPLU BÖLGESİNDE FAALİYET GÖSTEREN GAYRİMENKUL VE İNŞAAT FİRMAMIZA EN AZ 3.000 TL GELİR İMKANI İLE (MAAŞ+PRİM+YOL+SSK+YEMEK VS.) * Emlak sektöründe tecrübe sahibi, * Hedefleri olan, istikrarlı, * İkna ve iletişim kabiliyeti konusunda kendine güvenen..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Karadeniz İnşaat Gayrmenkul

AVCILAR VE SAADETDERE BÖLGESİNDE FAALİYET GÖSTEREN GAYRİMENKUL VE İNŞAAT FİRMAMIZA EN AZ 3.000 TL GELİR İMKANI İLE (MAAŞ+PRİM+YOL+SSK+YEMEK VS.) * Emlak sektöründe tecrübe sahibi, * Hedefleri olan, istikrarlı, * İkna ve iletişim kabiliyeti konusunda kendine güvenen, *..

İstanbul Avrupa / Şişli TAKTX

ACİL TANITIM & SATIŞ DANIŞMANLARI!!! ZİNCİR MAĞAZALARDA ÇALIŞMAK ÜZERE, KİŞİSEL BAKIMINA ÖZEN GÖSTEREN TAM ZAMANLI BAYAN TANITIM PERSONELİ (SATIŞ DANIŞMANI) ARAMAKTAYIZ. ÇALIŞMA SAATLERİ: 11:00-20:00 ÇALIŞMA NOKTALARI: İSTANBUL AVRUPA YAKASI... İSTİNYE PARK AK MER..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Köseoğlu Grup

MODERONA İstanbul Avrupa yakası Bayrampaşa AXİS AVM 'de görevlendirmek üzere , aşağıda belirtilen özelliklere sahip 'Satış Danışmanları' aranıyor. Perakende mağazacılık satış ve yönetiminde deneyime sahip, Tercihen Ev Tekstil sektöründe deneyimli, En az lise mezunu, İk..