İstanbul Avrupa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Florida Medya

1300 MAAŞ + YÜKSEK PRİM + SSK + YEMEK Kendi marka ve ürünlerimizin tanıtımını ve satışını yapacak ÇAĞRI MERKEZİ departmanlarında aşağıda belirtilen niteliklere sahip Tecrübeli veya Tecrübesiz görev alabilecek MÜŞTERİ TEMSİLCİLERİ alınacaktır. Part Time -Full Time ..

İstanbul Avrupa / Şişli HALKA GRUP

GENEL NİTELİKLER • En az lise mezunu, • 20-35 yaş aralığında, • Mağaza içi satış konusunda deneyim sahibi, • Tercihen bilişim teknolojileri ve elektronik sektörlerini bilen, • Satış odaklı çalışabilen, • İnsan ilişkileri başarılı, ikna kabiliyeti yüksek, • D..

Genel nitelikler: -Saha satış Gsm kurumsal satışında en az 1 yıl deneyimli, -Müşteri memnuniyetinin kurumlar için vazgeçilmez olduğuna inanan -En az lise mezunu -İkna yeteneği kuvvetli -Öğrenmeye ve kendisini geliştirmeye istekli -Müşteri odaklı..

İstanbul Avrupa / Eyüp HALKA GRUP

GENEL NİTELİKLER En az lise mezunu, 20-35 yaş aralığında, Mağaza içi satış konusunda deneyim sahibi, Tercihen elektronik sektörünü bilen, Satış üzerine kariyer hedefleyen Satış odaklı çalışabilen, İnsan ilişkileri başarılı, ikna kabiliyeti yüksek,..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş HALKA GRUP

GENEL NİTELİKLER Cilt-vücut bakımı, kozmetik uygulamaları ile 25 senelik aktif bir geçmişi olan, sunduğu ürünlerle ve klinikte yaptığı cilt bakım uygulamalarıyla cerrahi olmayan doğal cilt bakımının 21. yüzyılda Macaristan'daki öncüsü olarak kabul edilen cilt bakım markası için Nişantaş..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Selkoç Isıtma Soğutma

Bayrampaşa'da bulunan ısıtma-soğutma sektöründe hizmet veren firmamız için satışa destek olacak bayan satışı asistanları alınacaktır. - İstanbul' da ikamet eden, - Satış konusunda kendisine güvenen, - Müşteriler ile iyi iletişim kurabilecek, çözüm odaklı, - Ürünler kon..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Evdema

Ev Dekorasyon malzemeleri satışında, Sektörün lideri EVDEMA’nın,İstanbul’da bulunan AVM ve Cadde mağazalarında görevlendirmek üzere; perakende sektöründe kariyer ve yüksek maddi kazanım hedefleyen Satış Danışmanları arıyoruz. Bay/Bayan aşağıdaki özelliklere uyan herkesi EVDEMA ailesine bekliyo..

İstanbul Avrupa / Tümü Kursagit.com

İşin Açıklaması: Yabancı dil kurslarından müzik kurslarına farklı kursları bünyesinde bulunduran kursagit.com her geçen gün büyüyen ekibine dahil etmek üzere saha satış danışmanları arıyor. Aranan Nitelikler: En az lise, tercihen üniversite mezunu , Kurumsal f..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Evgör Mobilya

“Mobilya sektöründe uluslararası değere sahip, yenilikçi ve global bir dünya markası olma” vizyonu ile 2004 yılında kurulan EVGÖR, yaptığı yatırımlar ve uyguladığı başarılı stratejiler ile alanında sayılı firmalardan biri haline gelmiştir. Ürünleriyle, bugüne kadar yaklaşık 50 bin ailenin evine gire..

İstanbul Avrupa / Bakırköy AEGON GRUP

AEGON Türkiye çalışanları olarak biz müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun güvenilir finansal çözümler sunarız. En iyi olmaya yönelik hedeflerinize ulaşmak istiyorsanız, AEGON Türkiye büyüyen ekibine sizi davet ediyor. · En az Lise Mezunu, · Kariy..