İstanbul Avrupa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Avrupa / Bakırköy Gazi Turizm

Şirket / İş Tanımı Dünya Ticaret Merkezi'ndeki Gazi turizm Seyahat Acentesi DTM satış ofisinde Yurtiçi ve Yurtdışı Bilet kesiminde görevlendirilmek üzere; Aranan Nitelikler Yurtiçi ve Yurtdışı bilet konusunda bilgili, Galileo, Amadeus ve Troya sistemlerini aktif olara..

İstanbul Avrupa / Şişli En Vize Danışmanlık

Bir çok ülkenin resmi Vize Başvuru Merkezi olarak faaliyet gösteren firmamızın ofisLlerinde görevlendirilmek üzere; - Yüksekokul veya üniversite mezunu(Turizm otelcilik,kamu yönetimi,bankacılık,muhasebe,uluslararası ilişkiler vs...) - Dikkatli, titiz, özenli, kurallara sadık,..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Evdema

Ev Dekorasyon malzemeleri satışında, Sektörün lideri EVDEMA’nın,İstanbul’da bulunan AVM ve Cadde mağazalarında görevlendirmek üzere; perakende sektöründe kariyer ve yüksek maddi kazanım hedefleyen Satış Danışmanları arıyoruz. Bay/Bayan aşağıdaki özelliklere uyan herkesi EVDEMA ailesine bekliy..

İstanbul Avrupa / Esenler Ebim Telekomünikasyon

İş Tanımı İstanbul Avrupa Yakası Bölgesi'nde, Vodafone Ürünlerini aktif saha satışı vasıtasıyla gerçekleştirmek. Genel Nitelikler · Aktif Saha satış deneyimi olan,· Hızlı aksiyon planlarına uyumlu, · İletişim ve sunum becerileri olan, · Özgüveni ve ikna kabiliyeti yü..

İstanbul Avrupa / Başakşehir KARACA

GENEL NİTELİKLER En az lise mezunu, Tercihen satış veya pazarlama alanında deneyim sahibi, İnsan ilişkileri ve iletişimi güçlü, ikna kabiliyeti yüksek, Sunum becerileri güçlü, Müşteri odaklı yaklaşımı benimsemiş, maksimum hizmet kalitesi sunabilecek, Dış g..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Karya Yurtdışı Eğitim Danışmanlık

Genel nitelikler: Karya International Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı’nın Taksim ve Kadıköy Şubeleri için Eğitim Danışmanı • İYİ DERECEDE İNGİLİZCE BİLGİSİNE SAHİP • Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek • İnsan ilişkilerinde başarılı, sabırlı ve ikna kabiliyeti yüksek olm..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Kardeşler Motosiklet

Firmamızın motosiklet aksesuarları satış bölümünde çalışmak üzere, -En az 2 yıl satış deneyimine sahip, -Tercihen Motosiklet kullanan, -Motosiklet ve ekipmanları konusunda ilgili, -Diksiyonu düzgün ve prezentabl, -Kariyerine satış / pazarlama alanında yön ver..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Calzedonia

1986 yılında İtalya’da kurulan; çorap, mayo ve iç giyim üzerine perakendecilik sektöründe faaliyet gösteren en büyük uluslararası firmalardan biri olan CALZEDONIA, Türkiye’de mağazalar açmaya devam ediyor. Bakırköy Bölgesindeki mağazalarımızda görev almak üzere satış danışmanı arayışım..