İstanbul Avrupa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Avrupa / Arnavutköy Mistaş Gayrimenkul

FİRMAMIZA DİKSİYONU DÜZGÜN KENDİNE ÖZEN GÖSTEREN SOSYAL İLİŞKİLERİ BAŞARILI ÖZGÜVENİ TAM İLETİŞİM BECERİSİ GÜÇLÜ TECRÜBE SAHİBİ İSTANBUL ( AVRUPA ) YAKASINDA İKAMET EDEN KENDİ İŞİ GİBİ BENİMSEYİP ÇALIŞABİLECEK BAYAN ELEMAN ARIYORUZ.....

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Ack Gayrımenkul

Turizm ve Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firmamızın merkez ofis bünyesinde YETİŞTİRİLMEK üzere ; * Yüksek kariyer ve gelir hedefleyen * En az lise mezunu * Prezantabl * Diksiyonu düzgün * Ekip çalışmasına uyum sağlaya bilecek * Hafta sonları..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Eska Emlak

İNŞAAT VE EMLAK OFİSİMİZE, TECRÜBELİ VE YETİŞTİRİLMEK ÜZRE DİKSİYONU DÜZGÜN, EN AZ LİSE MEZUNU ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR. TERCİHİMİZ ESENYURT VE CEVRE İLÇELERDE OTURANLAR...

İstanbul Avrupa / Tümü WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Ekoloji Market

Bağcılar adresinde bulunan fabrikamızda görevlendirilmek üzere satış ve sevkiyat elemanı alınacaktır. İşin Tanımı: 1. Üretilen ürünlerin sevkiyat için hazırlanması. 2. Ürünlerin dağıtımı 3. Satış noktalarını ziyaret Aranan Nitelikler: 1. Tercihen SRC..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Reklam212 Ltd.

Kendi firmamıza ait sitelerin adwords takibini yapacak, Google adwords uzmanlık sertifikasına sahip ya da hesap yönetimi konusunda en az 1 yıl tecrübeli Günlük olarak adwords hesaplarının yönetimi ve optimizasyonu Anahtar kelime tekliflerinin, kalite puanlarının, bütçelerin ..

İstanbul Avrupa / Tümü Mass Direct

Dünya genelinde faaliyet gösteren, sektöründe lider şirketlerin arasında bulunan ''Uluslararası '' bir firma için ; Sahada (Tekel bayii,Bakkal,Market,Büfe,Gazete Bayii gibi satış noktaların da Ürün Bilgilendirmesi yapacak arkadaşlar aramaktayız.. * BÜTÇE * 1800 TL NET MAAŞ + AGİ(13..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Hepinet

BEYLİKDÜZÜ OFİSİMİZ İÇİN; --Arsa konusunda deneyimli --Portföyü olan --İkna kabiliyeti yüksek --Kendine güvenen --Diksiyonu düzgün --Prezentabl --Aktif araç kullanabilen (tercihen kendi aracı olan) --Yüksek prim sistemi ile çalışacak --Ç..

İstanbul Avrupa / Tümü SAHA DOĞRUDAN PAZARLAMA

Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren Saha Ajans;kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerinin en zorlandığı alanlarda hizmet ihtiyaçlarını güvenle outsource edebilen sektörün öncü firmalar..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Asto D. T. M. Bosch

B.çekmece - Avcılar - Esenyurt veya Beylikdüzünde ikamet eden, tercihen lise mezunu deneyimli veya deneyimsiz BAYAN satış danışmanı alınacaktır. Çalışma saatleri dönüşümlü olarak 11:30/21:00 - 08:45/18:45 şeklinde olmaktadır. Her hafta dönüşümlü olarak 1 gün hafta içi 1 gün hafta sonu (PAZAR) izin v..