İstanbul Avrupa Teknik Uzman İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Teknik Uzman
İstanbul Avrupa / Tümü Doğuş Kozmetik

İş TanımıTürkiye Distribütörü olduğumuz Güzellik merkezi, Hastane ve SPA & Wellness sektöründe kullanılan cihaz ve ekipmanların üretim, teknik servis, bakım ve onarım servisimizin sorumluluğunu alabilecek TEKNİK SERVİS YÖNETİCİSİ Aranan Ni..

İş Tanımı Tıbbi cihaz ve ekipmanın işletmeye alınmasında firmalarla gerekli organizasyonu sağlamak, Tıbbi cihaz ve sistemlerin, alt yapı hazırlıklarının ve montajlarının kontrolünü sağlamak, Tıbbi cihaz arızalarını gidermek ve koruyucu bakım ile kali..

İstanbul Avrupa / Tümü Apple

İş TanımıApple Store'da, donanımlı bir uzman olarak sorunları çözümleyip ürünleri onararak müşterilerin Apple'a duydukları güvenin devam etmesini sağlayan sizsiniz. Genius Bar’a gelen müşterilerin teknik problemlerine hızlı çözümler bulmak için problem çözme ve insan il..

Aranan NiteliklerKoç Üniversitesi Hastanesi’nde değerlendirilmek üzere;   Nöroanjio/Girişimsel Radyoloji alanında en az 2 yıl deneyimli, Tercihen lisans Hemşirelik mezunu, Ekip çalışmasına yatkın, Esnek..

İş Tanımı Genel Kadın Sağlığı Merkezi laboratuvar set-up’ını ve çalışma düzenini sağlamak, Embryoloji ve androloji laboratuarlarında yapılan işlemlerde uygulayıcı olarak görev almak, Laboratuvar işlemlerinin devamlılığını sağlamak. ..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı  Her tür bina yapımı, bakım ve onarımı ve tadilatı işleri için hazırlanan proje ve tasarılara bağlı olarak sevk ve idare edilmesinden sorumlu olarak çalışmak. Biten işlerle ilgili evrakları dosyalamak, arşivlemek ve raporlamak, Yıl..

İstanbul Avrupa / Tümü EPS DANIŞMANLIK A.Ş.

İş Tanımı  Müşterilerin, satış sonrası hizmetler ile ilgili konularda taleplerini güleryüzle karşılamak, Bakım, onarım, bilgi, yedek parça vb., ihtiyaçlarını belirlemek, çözüm önerilerini paylaşmak, Tüm randevuların planlanmasını yapmak,..

İstanbul Avrupa / Tümü DenizBank A.Ş.

İş Tanımı  • Ödeme Sistemleri Pazarını ve rekabeti düzenli takip ederek, sorumlu olduğu konularda (özellikle Sigorta vb. ürünler) yeni fikir oluşturma, ürün geliştirme ve ürün yönetimi stratejilerini oluşturma• Kredi Kartı Sigorta ürünleri için ü..

İstanbul Avrupa / Tümü Bemar Kariyer Okulu

İş TanımıBEMAR Kariyer Okulu Şişli - Mecidiyeköy şubesinde part time olarak istihdam edilmek üzere aktif saha deneyimine sahip CS6 ADOBE Eğitmeni - Web Tasarım ve Grafik Uzmanları Eğitmen olarak alınacaktır.Aranan Nitelikler CS6 Bazlı Photoshop..

İstanbul Avrupa / Tümü Sancak Hava Yolları A.Ş

İş Tanımı Sancak Hava Yolları A.Ş 1978 yılında kurulmuş ve ülkemizin ilk hava taksi şirketi olup, başarılı faaliyetlerini bu tarihten beri 38 yıllık büyük tecrübe ile hizmet vermektedir.  Aranan Nitelikler SHY-145 Bakım  Merkezimizde  i..