İstanbul Avrupa Teknik Uzman İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Teknik Uzman
İstanbul Avrupa / Tümü BTOS BİLİŞİM

İş TanımıBTOS Bilişim olarak danışmanlığını yapmakta olduğumuz bir firma için, Kıdemli C#.NET Yazılım Uzmanı aramaktayız.Aranan Nitelikler-.NET / C # kullanarak en az 5+ yıl yazılım geliştirme deneyimi olan, - Projelerind..

İstanbul Avrupa / Tümü BTOS BİLİŞİM

İş TanımıBTOS Bilişim olarak danışmanlığını yapmakta olduğumuz bir firma için, Java, JEE/Spring Developer arayışımız bulunmaktadır. JEE teknolojileri, Spring Freamework ile REST kullanarak kurumsal projeler geliştirme.Aranan Nitelikler..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı              İnsan Kaynakları alanında danışmanlık hizmetleri verdiğimiz firmamızda görevlendirmek üzere hedef müşteri grubunu doğru analiz ederek yeni müşteri potansiyeli yaratabilecek İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRÜ arayışımız mevcuttur.. Aranan Nitelikl..

İstanbul Avrupa / Tümü ZIRHLIOĞLU GIDA SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

İş Tanımı İşletmeye verilecek bilgisayarın kurulumu ve kullanılacağı yere uygun programların konumlandırılması Network üzerindeki farklı lokasyonlardaki Hp Pro Curve Switch’lerin günlük takip edilmesi, böylece switchlerde yaşanan sorunların acil olarak g..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıFirmamızın Avrupa yakasında bulunan konut projelerinde görevlendirilmek üzere Mimar aranmaktadırAranan Nitelikler          Üniversitelerin ilgili lisans bölümlerinden mezun (Mimarlık)  ..

İstanbul Avrupa / Tümü AKAS YAPI LTD.ŞTİ

İş TanımıBüyük ölçekli projelerin kabadan sonraki inşaat ince işler, mekanik elektrik vb. tüm işleri anahtar teslim yapan firmamıza topograf olarak çalışacak takım arkadaşları alınacaktır.Aranan Nitelikler- İlgili bölüm mezunları ..

İş TanımıDünyanın lider alüminyum, PVC ve çelik profil işleme makineleri üreticisi Emmegi nin Türkiye merkez ofisinde, büyüyen kadrosu için,satış sonrası teknik destek biriminde görevlendirilmek üzere,  aşağıdaki genel niteliklere sahip takım arkadaşları arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Tümü MTN KALIP

İş Tanımıİşletme içinde tüm fonksiyonel mekanik,elektrik ,pnömatik ve hidrolik makine tezgahların bakım planları dahilinde aylık ve yıllık bakımlarındaki elektrik bakımlarını yapmak. İşletme içindeki tüm elektrik  ve mekanik tezgahların üretim esnasında arızalanması d..

İş TanımıOrtez ve protez uygulama merkezinde çalışacak, Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler Tercihen Ortez-protez mezunu veya en az lise,büro yönetimi ve sekreterlik,halkla ilişkiler,bilgisayar pr..

İstanbul Avrupa / Tümü AYGÜN ALÜMİNYUM SAN VE TİC A.Ş.

İş Tanımı        *Dış cephe alanında, sektörün öncü firmalarından olan şirketimizin Merkez ofisinde istihdam etmek üzere Bilgi İşlem Sorumlusu çalışma arkadaşı aramaktayız. *Mevcut yazılımlara desteğin verilmesi için gereken koordinasyon v..