İstanbul Avrupa Teknik Uzman İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Teknik Uzman
İstanbul Avrupa / Tümü YÖN HUKUK

İş Tanımıİcra takip dosyalarını telefonla arayarak ve gelen çağrıları karşılayarak tahsilat sağlanması hedeflenmektedir.Aranan Nitelikler Tercihen en az Lise mezunu, Tercihen Tahsilat operasyonu deneyimi olan ve sektörde kariyer..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı     Ofisimiz İstanbul Esenyurt ta bulunmakta olup; başlıca faaliyet konularımız  konut inşaatı ve kurumsal firmalara anahtar teslimi mağaza yapılmasıdır. Söz konusu iş için çalışacak ekip arkadaşımız  anahtar teslimi mağazalarını yaptığımız, tüm dünyada yaklaşık 400..

İstanbul Avrupa / Tümü DATAGRUP

İş TanımıTüm ürün ve hizmetlerimiz için bina içi altyapıyı hazırlar, müşteri lokasyonunda kurulum yapar ve sonrasındaki talep ve arızaların giderilmesini sağlar.Aranan Nitelikler  TURKCELL&SUPERONLİNE Fiber kurulumlarında gö..

İş TanımıÇelik ve betonarme projelerinde sistem analizini, detay çözüm ve çizimini yapabilecek, ağırlıklı olarak ofiste çalışacak inşaat mühendisi aramaktayız. Şantiye mühendislerinin başvurmaması rica olunur.Aranan Nitelikler* İnşaat m..

İstanbul Avrupa / Tümü SABO İÇ VE DIŞ TİCARET

İş TanımıAyakkabı bakım ürünleri AR-GE ve üretim alanında çalışmak üzereAranan NiteliklerÜniversitelerin Kimya bölümünden mezun Boya konusunda en az 2 yıl deneyim sahibi Laboratuvar ortamında çalışmaya alışık Yeniliklere..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı    Tekstil alanında faaliyet gösteren firmamızın 'DİJİTAL BASKI OPERATÖRÜ ' olarak görevlendirilmek üzere;Aranan NiteliklerDijital Baskı bölümünde çalışmış, Gerekli bilgisayar programlarını aktif bir şek..

İstanbul Avrupa / Tümü RENA İNŞAAT SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

İş TanımıRena İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1984 yılında kurulmuş olup 31 yıllık bir tecrübe ile iş hayatının içerisindedir. Genel Müteahhitlik işleri yapan firmamız son yıllarda özellikle eski eserlerin restorasyonu konusunda önemli işler yapmıştır. RENA İ..

İş Tanımı Kendisine verilen bölge içerisinde, periyodik olarak müşterilere ziyarette bulunmak, düzenli olarak ilgili birimlere raporlamalarını yapmak, Mevcut müşteri portföyünü iyi yöneterek müşteri ilişkilerinde sürdürülebilirliği sağlamak, Yenilikç..

İstanbul Avrupa / Tümü EDUCHOS CAREER

Aranan NiteliklerTercihen Üniversitelerin İşletme, İktisat, Maliye vb. bölümlerinden mezun, İlgili pozisyonuda 2-4 yıl tecrübeli, Finansal Muhasebenin süreçlerini bilen, Muhasebe programı ve MS Office programlarını etkin bir biçimde kullanabilen, ..

İstanbul Avrupa / Tümü TURKCELL SUPERONLINE ABONE MERKEZİ

İş TanımıŞirket / İş Tanımı : Türkiye’ nin yenilikçi telekom operatörü Turkcell Superonline, bir Turkcell grup şirketidir. Kendi altyapısını kurmak üzere fiber optik yatırımlarına hız kesmeden devam eden Turkcell Superonline, Türkiye’de 10..