İstanbul Avrupa Teknik Uzman İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Teknik Uzman

İş TanımıŞirketimizin İstanbul Avrupa yakası 3. Yeni Havalimanı İnşaatı ve Topkapı INistanbul Gala şantiyelerimizde, Teknik Ofis Mühendisliği görevi. Uygulama projelerinin kontrolü, işverenle koordinasyon ve gereken revizyonların yapılması. Projelerin superpose edilmeleri ve ..

İstanbul Avrupa / Tümü DOĞA OKULLARI

İş Tanımı100’den fazla kampüsümüzde 10.000’i aşkın çalışanımızla "MUTLU ÇOCUKLAR ÖĞRENİR” felsefesiyle Türkiye’nin en büyük eğitim zinciri olmanın gururunu yaşıyoruz. Dinamik, üretken, yenilikçi yapımız ile "Doğa harikası” çocuklarımız ve öğretme..

İş TanımıSu arıtma sektöründe faaliyet göstermekte olup,konusunda uzman ve tecrübeli kadromuz ile proje mühendislik,taahhüt,imalat,satış,servis ve yedek parça temini konularında kesintisiz hizmet vermekteyiz. Proje,Mühendislik ve Dizayn Hizmetleri Taahhüt ve İ..

İstanbul Avrupa / Tümü YACO ORGANİZASYON

İş TanımıUlusal ve uluslararası etkinlik firmalarının kongre, tanıtım toplantıları, konserler,düğünler, fuar, festival  ve organizasyonlarında teknik destek ve prodüksiyon hizmeti vermekAranan NiteliklerProfesyonel Ses sistemleri, (hoparlör, mi..

İstanbul Avrupa / Tümü Manesol Hotels

İş Tanımı    İstanbul Karaköy ve  Sirkeci' de faaliyet gösteren otellerimize "Teknik Personel" pozisyonunda görevlendirilmek üzere çalışma arkadaşları aramaktayız.Aranan Nitelikler Tercihen en az ilgili liselerin elektrik-elektron..

İstanbul Avrupa / Tümü EPS DANIŞMANLIK A.Ş.

Aranan NiteliklerDanışmanlığını yaptığımız, % 100 Amerikan sermayeli, özellikle telekomünikasyon ve teknoloji sektöründe uluslar arası alandalider olan firma için, aşağıdaki niteliklerde Teknik Destek Yetkilisi arayışımız vardır. Aranan Nitelikler..

İstanbul Avrupa / Tümü BTOS BİLİŞİM

İş TanımıBTOS Bilişim olarak, çözüm ortaklığını yapmakta olduğumuz bir firma için; çok iyi derecede Angular JS bilen Front-End developer aramaktayız.Aranan Niteliklerİngilizce konuşabilen,  JavaScript v..

İstanbul Avrupa / Tümü BTOS BİLİŞİM

İş TanımıBTOS Bilişim olarak, danışmanlığını yaptığımız bir firma için PHP Yazılım Uzmanı aramaktayız.Aranan Nitelikler İyi derecede PHP / MySql deneyimi olan, Linux sistemlerine aşina olan, Tercihen Laravel ve / veya ..

İstanbul Avrupa / Tümü BTOS BİLİŞİM

İş TanımıBTOS Bilişim olarak çözüm ortalığı yapmakta olduğumuz bir firma için, Microsoft Dynamics CRM projelerinde görevlendirilmek üzere C#.NET Yazılımcılar ve Uzman Yazılımcılar aramaktayız. İşin Tanımı: ..

İstanbul Avrupa / Tümü BTOS BİLİŞİM

İş TanımıBTOS Bilişim olarak danışmanlığını yapmakta olduğumuz bir firma için, iOS veya Android mobil uygulama geliştirici takım arkadaşı aramaktayız.Aranan Nitelikler İyi düzeyde iOS veya Android d..