İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman
İzmir / Konak Simge Moda

gelinlik -nişanlık ve abiye satışı yapan mağazamıza satış temsilcileri alınacaktır..

İzmir / Konak Simge Moda

Gelinlik ve nişanlık üerine üretim yapan firmamıza 25-40 yaşları arasında bay veya bayan deneyimli veya yeni mezun dikiş bilgisi olan veya atölye elemanları alınacaktır..

İzmir / Gaziemir Genç Boran Özel Güvenlik

gece ve gündüz çalışma engeli olmayan güvenlik personelleri alınacak...

İzmir / Konak Ege Özel Grup

İŞKUR İş Başı Eğitim Programı (İEP) kapsamında, Ege Özel Grup bünyesinde Özel Güvenlik Eğitim Kurumumuzda görevlendirilmek üzere; * Ofis-dershane temizliği ve servis hizmetleri ile * Kıyafet Deposunun tanzim ve düzenlemesini yapacak, Temizlik ve düzenleme konusunda de..

Türkiye'nin birçok il ve ilçesinde şubesi bulunan ve kısa süre sonra İzmir-kemalpaşa da hizmete açılacak olan güzellik merkezimize çalişma arkadaşları arıyoruz..Teşekkürler...

GENEL NİTELİKLER Universitelerin ilgili Ön Lisans- Lisans bölümlerinden mezun 20-25 yaş aralığında Alanında en az 1 yıl deneyimli Sorumluluk alabilen ve çözüm odaklı Genel muhasebe bilgisine sahibi Netsis programını kullanabilen ( Tercih sebebi ) Ms..

AHŞAP PALET ÜRETİMİ YAPAN FABRİKAMIZA; SEVKİYAT LOJİSTİK KONUSUNDA TECRÜBELİ TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ GAZİEMİR-BUCA-AYRANCILAR-TORBALI GÜZERGAHLARINDA İKAMET EDEN PERSONEL ALIMI YAPILACAKTIR...

Nitelikler *Bornova, Manavkuyu, Çiğli, Balçova (Palmiye AVM), Buca ve Şirinyer şubelerimizde çalışmak üzere, * En az lise mezunu, * Perakende mağazacılıkta kariyer yapmak isteyen, ekip çalışmasına yatkın, * Perakende satışta deneyimli, İnsan ilişkilerinde başarılı,..

İzmir / Bayraklı Fırat Ulaştırma

Uluslararası Nakliye Hizmeti Veren Şirketimize; Lisans Mezunu Askerlik İle İlişiği Olmayan En az 2 Yıl Sektör Tecrübesi Olan İthalat İhracat Dökümantasyona Hakim İngilizce Dil Becerisi Olan Ofis Uygulamalarına Hakim, Etkili Raporlama Yapabilen Organiz..

İş Açıklaması Denizbank,Finansbank ve TEB ortaklığında kurulan Bantaş, Değerli Kargo Lojistik ve Güvenlik Hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir.5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri'ne dair kanun çerçevesinde banka ve kurumlara nakit taşıma, işleme, saklama, ATM nakit desteği ve ATM birin..