İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman

İş TanımıÇeşme’nin gözbebeği, nezih tesisimiz ILICA HOTEL Termal&Resort’de; Kalite ve Hijyen Departmanında yürütülen çalışmalarda görev alabilecek  "Gıda Mühendisi/Teknikeri" arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler..

İş Tanımıİşe alım danışmanlığı yapmakta olduğumuz Bankaların bünyesinde  görev alarak ofis dışı ortamda müşteri ziyaretleri yapıp,  kredi kartı bireysel kredi ve mevduat hesabı gibi bankacılık ürünlerinin satış - pazarlamasını gerçekleştirebilecek,Aranan Nitel..

İzmir / Aliağa Elte Mühendislik

Rafineri şantiyesinde çalışacak elektrik ve mekanik usta yardımcıları..

İzmir / Tümü GRATİS

İş Tanımı  İzmir ve ilçelerinde ulaştırma süreçlerinde görev alacak,  Aranan Nitelikler  E Sınıfı ehliyet sahibi olan,SRC ve psikoteknik belgelerine sahip,Tercihen en az 2 yıl şoförlük tecrübesi olan,Es..

İzmir / Tümü GRATİS

İş TanımıÜrün bilgisi konusunda yeterlilik sağlamak amacıyla bölgedeki mağaza personeline, hem sınıf içi hem de uygulamalı "iş başında eğitim"leri vermek,Tedarikçi ürün eğitimlerine katılmak, aldığı eğitimleri bölgedeki mağaza personellerine eğitim olarak aktarmak,..

İzmir / Karabağlar Akser Mutfak Cihazları Ltd. Şti.

ENDÜSTRİYEL MUTFAK SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZ İÇİN AŞAĞIDA BELİRTİLEN NİTELİKLER DOĞRULTUSUNDA SATIŞ BÖLÜMÜNDE TEKLİF HAZIRLAYACAK ELEMAN ALINACAKTIR. İSTENEN YETENEK VE UZMANLIKLAR ŞU ŞEKİLDEDİR: *BAY VEYA BAYAN *LİSE VEYA YÜKSEKOKUL MEZUNU *DENEYİMLİ VEYA YETİŞTİ..

İş TanımıTarım Sektöründe Faaliyet Gösteren Firmamıza Adana, Hatay, Diyarbakır, Urfa ve Ege Bölgesinde istihdam edilmek üzere Ziraat Mühendisleri alınacaktır.Aranan Nitelikler•             Ziraat Fakültesi (Tarla Bitkileri Bölümü) mezunu,..

İzmir / Bornova Akıntürk Petrol

1997' dan bu yana Petrol ve Nakliye sektöründe hizmet vermekte olan Firmamızın Gıda çarşısındaki Nakliye şubesinde görevlendirilmek üzere MUHASEBE ELAMANI aramaktayız. * Tercihen ETASOL Muhasebe programına hakim *Ms ofice programlarını bilen *Muhasebe konusunda Yetiştiri..

İzmir / Tümü EUBSA TURKEY

İş Tanımı  Dünyada Güvenlik ve Tesis yönetim sektörünün en önde gelen kuruluşlarından EUBSA TURKEY her geçen gün artan lokasyonları için takım arkadaşları arıyor... EUBSA TURKEY'in uluslararası deneyimi ile kendinizi geliştirmek ve geleceğinizi sağlamak iç..