İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman

İş Tanımı''Havacılık Güvenliği Tecrübesini Sektörün Lider Firmasıyla Yaşamak İster misiniz?''GÖZEN HOLDING bünyesinde; Atatürk Havalimanı ve Türkiye'nin 8 farklı havalimanında hizmet veren ve havacılık güvenliği sektöründe lider konumda olan Gözen Security Service..

İzmir / Bayraklı 5s Otomotiv

Ankara, İstanbul-Asya, İstanbul-Avrupa, İzmir ve Samsun’da bulunan 5S Araç Kiralama ofislerinde firmamızın değerlerine ve başarısına katkı sağlayabilecek ön muhasebeye uygun takım arkadaşları aranmaktadır. Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamızın İstanbul Avrupa ve Asya ş..

İzmir / Tümü Amerikan Kültür

İş TanımıAmerikan Kültür  Dil Okulları İzmir Gaziemir Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; SATIŞ VE EĞİTİM DANIŞMANI alınacaktır.Aranan Nitelikler-Üniversie Mezunu, -Tercihen Satış ve Egitim Danışmanlığı tecrübesi bulunan, ..

Biz toplumu daha güvenli hale getirmek istiyoruz. Ya siz? Securitas’ta, bizim önemli bir misyonumuz var. Her gün, dünyanın her yerinde günün kahramanları olan çalışanlarımız insanların daha güvende hissetmelerini sağlıyorlar. Takımımıza katılmak üzere; Ege Bölge Müdür..

İzmir / Konak Smmm Çağlar Çınar

Muhasebe büromuza çalışma arkadaşı aramaktayız...

İzmir / Tümü Medsis Medikal Sistemler

MEDİKAL FİRMAYA İSTANBUL MERKEZ OFİSTE ÇALIŞACAK; *MÜHENDİS / TEKNİKER * TERCİHEN RADYOLOJİ TECRÜBELİ *OTO EHLİYETLİ *WINDOWS BİLEN ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ ERKEK ELEMAN..

İzmir / Dikili Alder Aquapark

20-40 YAŞLARI ARASINDA EN AZ 5 YIL DENEYİMLİ BARİSTA ALINACAKTIR....

İzmir / Konak Happy Call

Für unseren Standort in Izmir suchen wir Mitarbeiter (m/w) für den Telefonvertrieb. Du solltest mitbringen: -selbständige und kompetente Ansprache von Bestands- und potentziellen Neukunden -Telefonische sowohl auch schriftliche Klärung von Kundenanfragen -Kennt..

İzmir / Tümü Hyundaı Su Arıtma

HYUNDAİ SU ARITMA TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRLÜĞÜ İzmir genelinde 2008 yılından beri 30binin üzerinde müşterimize hizmet vermekteyiz. Adayların; 1) Askerliğini yapmış olması, 2) Araç kullanabilmesi (B ve ya A2), 3) Seyehat engeli olmaması, 4) Kendi aracı veya şirke..