İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman
İzmir / Tümü Hertz Rent a Car

İş Tanımıİzmir Şubemizde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere uygun 'Satış Temsilcisi' alınacaktır.Aranan Nitelikler Tercihen satış/müşteri hizmetleri deneyimine sahip, Yabancı müşterilerle iletişim kurabilecek seviyede ..

İzmir / Tümü Uğur Dershaneleri

İş TanımıBuca Uğur kurs etüt merkezinde görev yapacak Biyoloji öğretmeni alınacaktır. Başvuruların [email protected] adresine cv lerin gönderilmesi rica olunur.  ..

İzmir / Tümü Uğur Dershaneleri

İş TanımıBuca kurt etütü merkezinde görev yapacak Fizik öğretmeni alınacaktır. Başvuruların buca.ugurokullari.k12.tr adresine yapılması rica olunur. tel: 487 54 54..

İzmir / Torbalı ARF GROUP

İZMİR / TORBALI - KAZIM KARABEKİR MAHALLESİNDE BULUNAN DEPOMUZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE PERSONELLER ALINACAKTIR 18 - 40 YAŞ ARASINDA, EL TERMİNALİ KULLANABİLEN EMNİYET VE SAĞLIK PROBLEMİ OLMAYAN, TERCİHEN DAHA ÖNCE BENZER İŞLERDE ÇALIŞMIŞ OLAN BAY PERSONELLER ALI..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz bankacılık sektörünün öncü firması için "Kredi Kartı Satış Temsilcisi" pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur.   Kredi kartlarımızın hedef kitlesine giren müşteri adaylarını bulmak, onların fi..

İş TanımıOtacı markalı ürünlerimizin  ,satış noktalarında tüketiciye tanıtımı .Aranan Nitelikleren az lise mezunu , bayan , iletişimi kuvvetli ve pozitif , noktada ürün tanıtımında tecrubeli ve işini severek yapan ,..

İzmir / Tümü FEBA ELEKTRONIK

İş TanımıFeba Elektronik A.Ş.; Günümüzün modern ekipmanları, alanında eğitimli,  uzman teknik kadrosu ve kurumsal hizmet anlayışıyla Laptop, LCD TV, LCD Monitör,Cep Telefonu ve ATM gibi ürünlerde kullanılan LCD Panellerin onarım servisi ihtiyacına cevap veriyor...

İş Tanımıİzmir/Mavişehir lokasyonunda bulunan DOĞTAŞ mobilya mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapılması,..

İş Tanımı   İş Açıklaması     Mercedes-Benz Türk A.Ş.'nin bayii olan şirketimizde , İzmir-Işıkkent Lokasyonumuza  *Rot Balans Ustası*  alınacaktır.   Servise gelen araçların Lastik değişimlerini yapmak ..

İzmir / Karşıyaka Saçmahal

Mavişehir de bulunan marketimize servis elemanları alınacaktır. Aranan özellikler; -Diksiyonu düzgün ve müşteri ile olan ilişkilerinde başarılı. -Takım çalışmasına uyumlu. -Dış görünümüne özen gösteren. Başvurular için aşağıda ki telefon dan Yamaç Bey ile ..