İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman
İzmir / Torbalı Bodrum Grup

BODRUM'da lojmanı olan modern atölyemizde çalışacak mobilya ustalar aranmaktadır...

İzmir / Karabağlar Gökhan Aydın Kaan Tekel

İZMİR Yeşilyurt'u bilen A2 ehliyetli paket servis elemanı alınacaktır...

İzmir / Çiğli Norm Civata

Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulu olan ve bağlantı elemanları alanında faaliyet gösteren, TS 16949, ISO 14001, ISO 9001:2008, Q1, EN 14399-1 CE kalite belgelerine sahip, sektöründe öncü şirketimizin ayıklama bölümünde çalışacak aşağıdaki özelliklere sahip "Forklift Operatörü" alınacak..

İzmir / Çiğli KARYER ISI TRANSFER

ŞAHSEN MÜRACAAT EDİNİZ !!! Şirketler Topluluğumuzun Metal sektöründe faaliyet gösteren şirketimizin İmalat Bölümünde görevlendirilmek üzere tecrübeli-tecrübesiz takım arkadaşları arıyoruz. Üretimin çeşitli bölümlerinde kalite kontrol ,montaj, abkant , giyotin , panç gibi be..

İzmir / Çiğli Eneko

ENEKO A.Ş., • İklimlendirme (HVAC - Heating, Ventilation and Air Conditioning) sektöründe faaliyet gösteren, • Isı ve enerji geri kazanımlı havalandırma cihazları ve paket tip havalandırma santralleri üretimi konusunda uzman, • Üretiminin yaklaşık % 50'sini Avrupa, Ortadoğu..

İzmir / Kemalpaşa Ege Özel Grup

Ege Özel Güvenlik bünyesinde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip Kimlikli Özel Güvenlik Görevlisi (ÖGG) takım arkadaşları aramaktayız. BAY Silahlı / Silahsız ÖGG kimlik kartı olan, Ekip çalışmasına uyumlu, Askerliğini yapmış, Vardiyalı ola..

İzmir / Konak Q Eğitim

Güler yüzlü, insan ilişkileri güçlü, diksiyonu düzgün, sorumluluk sahibi, ekip çalışmasına yatkın en az 5 yıl mesleki tecrübesi olan biyoloji öğretmeni alınıcaktir....

İzmir / Gaziemir Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 5.500 çalışanı ile günde 450.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile hızla büyüyen Simit..

Nitelikler *Bornova, Manavkuyu, Çiğli, Balçova (Palmiye AVM), Buca ve Şirinyer şubelerimizde çalışmak üzere, * En az lise mezunu, * Perakende mağazacılıkta kariyer yapmak isteyen, ekip çalışmasına yatkın, * Perakende satışta deneyimli, İnsan ilişkilerinde başarılı,..

İzmir / Konak Ykm Kahve Diyarı

konak ykm kahve diyarinda calisacak bar servis elemani aranmaktadir..