İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman

İş TanımıAramıza katılacak olan ekip arkadaşlarımız; uluslararası uçuşlarda, yolcuların seyahat dökümanlarının kontrolü ve güvenlik mülakatlarının gerçekleştirilmesinden sorumlu olacaklardır.Bununla birlikte; Kariyer, Uluslararası alanda faaliyet göst..

İş TanımıSatış noktalarında Otacı markalı ürünlerin tüketiciye tanıtım ve bilgilendirme çalışmaları , Satış noktalarında tanzim teşhir çalışmaları Aranan NiteliklerBayan  ,  35 yaşından gün almamış En az lise mezunu İkil..

İş TanımıTürkiye’nin ilk ve tek özel ada otelinde A+ misafir portföyüne sahip, özenle ve ince detaylar düşünülerek; kişiye özel tatil yaklaşımıyla çalışan otelimize takım arkadaşları aranmaktadır.Aranan Nitelikler En az lise veya MY..

İzmir / Konak Uzmanıx

İş Tanımı Çağrı merkezi Müşteri Temsilcileri alınacaktır. Aranan Nitelikler Diksiyonu düzgün İnsan ilişkileri kuvvetli Ekip çalışmasına uygun Tercihen iyi derecede ingilizce bilen Çağrı merkezi deneyimli..

İzmir / Tümü Rönesans Teknik

İş Tanımı Planlama raporlarının hazırlanması ve yayımlanması, TDF lerin hazırlanması, Günlük ve haftalık faaliyet raporlarının hazırlanması ve takibinin yapılması, İş programlarının takibi ve kontrolünün yapılması, Malzeme sunumla..

İş TanımıAmerikan Kültür Anaokulları İZMİR NARLIDERE Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan Nitelikler• Üniversitelerin Anaokulu Öğretmenliği,Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Okul Öncesi Öğretmenliği b..

İş Tanımıİş Açıklaması Mercedes-Benz Türk A.Ş.'nin bayii olan şirketimizde , İzmir-Işıkkent Lokasyonumuza *Ağır Vasıta Servis Mekanik-Elektrik* teknisyeni alınacaktır.Aranan Niteliklerİstenen Yetenek ve ..

İzmir / Tümü FEBA ELEKTRONIK

İş TanımıFeba Elektronik LTD Şti ; Günümüzün modern ekipmanları, alanında eğitimli,  uzman teknik kadrosu ve kurumsal hizmet anlayışıyla Laptop, LCD TV, LCD Monitör,Cep Telefonu ve ATM gibi ürünlerde kullanılan LCD Panellerin onarım servisi ihtiyacına cevap veriyor...

İş TanımıTrio Pazarlama Çözümleri, 1991 senesinden beri birçok markaya hizmet vermeye devam eden doğrudan pazarlama ajansıdır. Hizmet vermekte olduğumuz, Dayanıklı Tüketim, Küçük Ev Aletleri sektörünün öncü markalarından biri için; alışveriş merkezlerinde bulunan corn..

İzmir / Menemen Sertsan Plastik

ŞİRKETİMİZE fabrika bakım elektrikçisi aranmaktadır...