İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman
İzmir / Tümü Ayşar Turizm

İş TanımıAyşar Turizm kurucuları, 21 yılı aşkın bir süredir turizm ve satış-pazarlama sektörlerinde uzmanlaşmış bir ekiptir. Ayşar Turizm’in ilkelerinin başında her zaman müşteri memnuniyeti, en kaliteli satış ve hizmeti sunmak gelir. Bu sebepten dolayı Ayşar Turizm şim..

İzmir / Menemen Ege Özel Grup

Ege Özel Grup Bünyesinde MENEMEN Organize Sanayi Bölgesi' nde bulunan projemizde görevlendirilmek üzere; Bay, Askerliğini yapmış, Vardiyalı (08-16 / 16-24 / 24-08) çalışabilecek, Ekip çalışmasına yatkın, Deneyimli, PAKETLEME ELEMANI alınacaktır...

İzmir / Bornova Hayat Park

İş Tanımı Bulaşık ve personel yemeği haricinde 4 çeşit fastfood ürünü çıkaracak. Aranan Nitelikler Öğrenmeye açık olması yeterli, Bununla birlikte zamanında iş yerinde olması , Verilen siparişlerı hızlı bır şekilde çıkarması gerekır...

İzmir / Buca Big Yellow Taxi Benzin

İş Tanımı Buca'daki tatlı mı tatlı franchise ekibimize katılmak üzere 1 adet muhasebe sorumlusu aramaktayız. Cari hesaplarının takip edilmesi Kasa giriş çıkış kayıtlarının düzenli ve eksiksiz tutulması Evrak takibi ve dosyalamalarının yapılması Yönetici asistanlığı ..

İş Tanımı İZMİR MENEMEN TÜRKELLİ BELDESİNDE FAALİYET GÖSTEREN, İHRACAT - İTHALAT YAPAN FİRMAMIZA MAKİNA YAPIM USTASI OLARAK ÇALIŞACAK, TAKIM ARKADAŞI ARIYORUZ. Aranan Nitelikler Makine imalatı ve montajınd..

İş Tanımı İZMİR MENEMEN/TÜRKELLİ BELDESİNDE BULUNAN  İTHALAT VE İHRACAT ALANINDA FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZ BÜNYESİNDE, GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE CARİ MUHASEBE ELEMANI ALINACAKTIR. Aranan Nitelikler ÖZELLİKLE..

İş Tanımı İZMİR MENEMEN-TÜRKELLİ BELDESİNDE BULUNAN İTHALAT VE İHRACAT, SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZA, FORMEN ARANMAKTADIR. Aranan Nitelikler EKİP YÖNETİP KONTROLÜ SAĞLAYABİLECEK, SAHA D..

İzmir / Tümü CarrefourSA

İş Tanımıİzmir Urla'da açılacak CarrefourSA süper marketimizde görevlendirilmek üzere, tam zamanlı çalışacak takım arkadaşları arıyoruz.  Kasa Elemanı: Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin satın aldığı ürünlerin b..

İzmir / Tümü Kayaoğlugrup Klima

Firmamiz bünyesinde çalışmak üzere montaj bakim klima ustalari ve kalfalari arkadaslar alınacaktır....

İzmir / Konak Smart Hotels İzmir

20-35 yaşları arasında deneyimli, kat görevlisi alınacaktır... İzmir´de ikamet eden başvurular değerlendirilecektir....