İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman

İş Tanımı Özel Taşıma Hizmeti ve Oto Kiralama Hizmeti veren iş yerimize Araçlarımızın Bakım ile temizliği ile ilgilenecek Vasıfsız Ehliyetli personel alınacaktır. Buca belediyesine yakın oturan tercih edilecektir. Aranan Nitelikler Geniş çalışma saatlerine uyum..

Biz toplumu daha güvenli hale getirmek istiyoruz. Ya siz? Securitas’ta, bizim önemli bir misyonumuz var. Her gün, dünyanın her yerinde günün kahramanları olan çalışanlarımız insanların daha güvende hissetmelerini sağlıyorlar. Takımımıza katılmak üzere; Ege Bölge Müdürlüğümüze bağlı..

İzmir / Tümü SPORT IN STREET

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK VE PAZ.A.Ş.; İZMİR AGORA AVM' de olan SİS mağazamızda görevlendirilmek üzere ..

İş Tanımıİstanbul ve İzmir şubelerimizde Finans departmanında çalışacak genel ve ön muhasebe elemanları aranmaktadır.   Genel Muhasebe işlemleri ve evrak kayıtları Yasal beyannamelerin hazırlanması, ilgili kurumlara iletilmesi ..

İzmir / Tümü CarrefourSA

İş Tanımıİzmir Mavişehir CarrefourSA Mini Hiper marketimizde Meyve Sebze reyonunda çalışmak üzere takım arkadaşları arıyoruz.Aranan Nitelikler- 18 yaşını tamamlamış, - İlkokul, İlköğretim, Lise mezun - Müşteri odaklı, - Genç, ..

İzmir / Tümü Uğur Dershaneleri

İş TanımıUğur Dershanesi Gaziemir şubesi Aranan Nitelikler25-35 yaşları arasında en az lise mezunu eğitim sektöründe çalışmış deneyimli elemanlar  Müracatlar Buca şubesine yapılacaktır.  ..

İş Tanımıİzmir Aliağa ve Silivri' de bulunan ofislerimizde görevlendirmek üzere; En az ilköğretim veya lise mezunu, SRC-5 belgesi olan, Psikoteknik Değerlendirme Belgesi olan, E+D sınıfı veya 96 yılından önce ehliy..

İzmir / Tümü YÖNTEM KOZMETİK A.Ş

İş TanımıŞirket Tanımı:   Dünya markalarının Türkiye Distribütölüğünü yapmakta olan Şirketimizde görevlendirlilmek üzere ‘Merchandising Elemanı’ arıyoruz.   Kısa İş Tanımı: ..

İzmir / Tümü ebebek

GENEL NİTELİKLER ebebek'in İzmir'deki mağazalarında görevlendirilmek üzere 'Takım Liderleri' arıyoruz. Minimum lise mezunu, tercihen üniversite veya yüksekokul mezunu Perakende mağazacılıkta (tercihen bebek mağazacılığında) en az 1 yıl yöneticilik tecrübesi olan,..

İzmir / Tümü ebebek

GENEL NİTELİKLER ebebek'in İzmir mağazalarında görevlendirilmek üzere 'Part Time Satış Danışmanı' arıyoruz. En az lise mezunu ya da üniversite öğrencisi Tercihen perakende mağazacılık sektöründe deneyimli, Nezaket ve zarafet kurallarını benimsemiş, özümsemiş..