İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman
İzmir / Tümü ebebek

GENEL NİTELİKLER ebebek'in İzmir Mağazalarında görevlendirilmek üzere 'Satış Danışmanları' arıyoruz. En az lise mezunu, Tercihen perakende mağazacılık sektöründe deneyimli, Nezaket ve zarafet kurallarını benimsemiş, özümsemiş Takım çalışmasına yatkın ve iletişim ..

İzmir / Tümü CarrefourSA

İş TanımıAyvalık Paragon AVM'de açılacak CarrefourSA süper marketimizde görevlendirilmek üzere, tam zamanlı çalışacak takım arkadaşları arıyoruz.  Kasa Elemanı: Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin satın aldığı ür..

İzmir / Tümü Hilton Izmir

Aranan Nitelikler  Turizm ve otelcilik alanında tecrübeli Takım çalışmasına yatkın İnsan ilişkileri ve iletişim gücü yüksek Dış görünüşüne ve kişisel hijyenine özen gösteren Verilen işi eksiksiz ve titizlikle yerine getir..

Kahramanlar'da bulunan firmamıza tecrübeli askerliğini yapmış ehliyetli elektronikçiler aranmaktadır. Not: Emekli Ordu Mensubu Adaylarda Olabilir...

İş TanımıTürk ilaç sektörüne yeni ürünler kazardırarak hızlı büyüyen ve pazar payını her geçen gün artırarak gelişen firmamızda,yeni açılacak kadrolarımızda değerlendirmek üzere Tıbbi Tanıtım ve Satış Temsilcisi arıyoruz.   İş Tanımı:..

Genel nitelikler: • Üniversite yada M.Y.O. muhasebe bölümlerinden mezun, • Tercihen muhasebe birimlerinde en az 2 yıl deneyimli • Genel muhasebe, Cari Hesap, Personel İşlemlerini bilen • Özellikle Netsis tercihen Winner muhasebe programına hakim ,..

İş TanımıTürkiye’ nin yenilikçi telekom operatörü Turkcell Superonline, bir Turkcell grup şirketidir. Kendi altyapısını kurmak üzere fiber optik yatırımlarına hız kesmeden devam eden Turkcell Superonline, Türkiye’de 1000Mbps’ye varan hızlarda internet erişim..

İş Tanımı  Jolly Tur acentemizde görevlendirilmek üzere Satış Danışmanı takım arkadaşları aramaktayızAranan Nitelikler Tercihen Turizm sektöründe satış tecrübesi olan, İnsan ilişkilerinde başarılı, İletişim becerisi yü..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz bankacılık sektörünün öncü firması için "Kredi Kartı Satış Temsilcisi" pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur.   Kredi kartlarımızın hedef kitlesine giren müşteri adaylarını bulmak, onların fi..

İzmir / Tümü Sports Internatıonal

İş Tanımı  Tesisin temizlik işlerini düzenli olarak yapmak.  Aranan NiteliklerİZMİR TESİSİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE,   - Çamaşırhane işleyişi ve genel temizli..