İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman

İş TanımıKozmetik sektörünün önde gelen markalarında görev alarak, markasının satışını ve tanıtımını gerçekleştirecek, GÜZELLİK UZMANI aranmaktadır.Aranan Nitelikler  En az lise mezunu,  ..

İş TanımıFirmamızın çeşitli illerde yapılacak aktivitelerinde asistan olarak görevlendirilecek, iletişim konusunda kendine güvenen güler yüzlü   HOST ve HOSTES   aranmaktadır.Aranan Nitelikler&mi..

İzmir / Tümü TatilBudur.Com

İş Tanımı            1997 yılından itibaren Türk Turizm'inde bir çok ilke imza atan MİKATUR, tatilbudur.com üzerinden bireysel hizmetlerden, kitle turizmine kadar turizmde tüm ürün çeşitleriyle hizmet vermektedir.             Şirketimizin Muhasebe, Finans,İnsan Kaynak..

İş TanımıCANLAR BORU ELEKTRİK TESİSAT SİSTEMLERİNİN EN SAYGIN ÜRETİCİLERİNDEN BİRİ OLARAK  YİRMİ YILI AŞKIN SÜREDİR ÜLKEMİZE VE YURTDIŞINA HİZMET VERMEKTEDİR. ELEKTRİK TESİSAT BORULARI VE EK PARÇALARIN ÜRETİMİNDE MODERN TESİSAT METODLARININ GELİŞİMİNE CİDDİ..

İş TanımıCANLAR BORU ELEKTRİK TESİSAT SİSTEMLERİNİN EN SAYGIN ÜRETİCİLERİNDEN BİRİ OLARAK YİRMİ YILI AŞKIN SÜREDİR ÜLKEMİZE VE YURTDIŞINA HİZMET VERMEKTEDİR. ELEKTRİK TESİSAT BORULARI VE EK PARÇALARIN ÜRETİMİNDE MODERN TESİSAT METODLARININ GELİŞİMİNE CİDDİ KATKILARDA BULUNMUŞ..

İş Tanımıİstanbul ‘da mevcut olan Zincirlikuyu (Zorlu Center), Etiler (Nispetiye On), Memorial Hastanesi (Şişli ve Harici Şubeleri), Başakşehir (Mall Of İstanbul), Gayrettepe (Astoria), Bakırköy (Capacity), Halkalı (Arenapark AVM), Atatürk Havalimanı, Emirgan (Sakıp Sab..

İş TanımıGözen Güvenlik Hizmetleri olarak amacımız havacılık- turizm - hizmet - güvenlik sektörlerine en üst seviyede katkıda bulunarak; dinamik eğitim programları, gelişen bilgi, değerlerimiz ve kurumsal deneyimimizle hizmette fark yaratmak,..

İş TanımıYeni açılacak İzmir ALİAĞA lokasyonunda bulunan DOĞTAŞ mobilya mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin ya..

İş Tanımıİzmir'de bulunan KELEBEK mobilya mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapılması,Aranan..

İş Tanımıİzmir Balçova'da açılacak olan DOĞTAŞ mobilya mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar;  1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapılması,..