İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman

İş Tanımıİzmir Bölge Müdürlüğümüzde satış ve pazarlama faaliyetlerine yardımcı olabilecek bayan takım arkadaşı arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler- Meslek yüksek okulu yada üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, - Satış- Paz..

Aranan Nitelikler- En az lise veya Meslek yüksekokullarının Elektrik-Elektronik yada diğer teknik bölümlerinden mezun, - Tercihen güç elektroniği konusunda bilgi sahibi, - Esnek çalışma saatlerine uyumlu, - Etkin iletişim becerisi olan, takım çalışması..

İzmir / Tümü FEBA ELEKTRONIK

İş TanımıFeba Elektronik A.Ş ; Günümüzün modern ekipmanları, alanında eğitimli,  uzman teknik kadrosu ve kurumsal hizmet anlayışıyla Laptop, LCD TV, LCD Monitör,Cep Telefonu ve ATM gibi ürünlerde kullanılan LCD Panellerin onarım servisi ihtiyacına cevap veriyor...

İş TanımıBiz toplumu daha güvenli hale getirmek istiyoruz. Ya siz?  Securitas’ta, bizim önemli bir misyonumuz var. Her gün, dünyanın her yerinde günün kahramanları olan çalışanlarımız insanların daha güvende hissetmeleri..

İş TanımıSecuritas’ta, bizim önemli bir misyonumuz var. Her gün, dünyanın her yerinde günün kahramanları olan çalışanlarımız insanların daha güvende hissetmelerini sağlıyorlar. Takımımıza katılmak üzere; Ege Bölge Müdürlüğümüz bünyesinde gör..

İş TanımıBiz toplumu daha güvenli hale getirmek istiyoruz. Ya siz? Takımımıza katılmak üzere Ege Bölge Müdürlüğümüz bünyesinde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip Resepsiyonist ..

İzmir / Tümü BİG Güvenlik

İş Tanımı Satış Müdür Yardımcısına bağlı olarak çalışacak, Yeni müşteri kazanmak için haftalık plan çerçevesinden yöneticisinin belirlediği hedef doğrultusunda günlük randevu planlamasını yapmak, Sahada aktif müşteri ziyareti gerçekleştirmek, ..

İzmir / Tümü BİG Güvenlik

İş Tanımı Satış Müdür Yardımcısına bağlı olarak çalışacak, Yeni müşteri kazanmak için haftalık plan çerçevesinden yöneticisinin belirlediği hedef doğrultusunda günlük randevu planlamasını yapmak, Şirket satış hedefleri ile uyumlu bireysel hedef..

İzmir / Tümü Emirgan Sütiş

İş Tanımıİzmir de açılacak olan restoranımız için müşteriler ile ilgilenecek, etkili hizmet akışını gerçekleştirecek, temizlik ve hijyen kurallarına uygun hizmet verecek takım arkadaşları aramaktayız.Aranan Nitelikler  En az Lise..

İzmir / Tümü Emirgan Sütiş

İş Tanımıİzmir'deki yeni açılacak restoranımızda görevlendirilmek üzere garson, komi, aşçı, bulaşıkçı ve barista pozisyonlarında takım arkadaşları aranmaktadır.Aranan Nitelikler  İletişim becerisi ve insan ilişkileri güçlü, ..