İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman

İş TanımıKALEM ADASI FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR! GİZLİ CENNET: KALEM ADASI 2016 yılında yepyeni yüzü ve dekorasyonuyla misafirlerini ağırlamaya devam edecek olan Kalem Adası Oliviera Resort; denizi, doğası ve atmosferiyle Türkiye'de ilk ve tek olma özelliğini..

İzmir / Tümü Agrobest Grup

İş Tanımı     Zirai ilaç üretimi ve satışı konusunda uluslararası alanda faaliyet gösteren, kendini sürekli yenileyen ve geliştiren, sektörünün öncüsü firmamızda çalışmak üzere “Bilgi İşlem Elamanı” aramaktayız.   • Şi..

İzmir / Tümü Mc Adam's

İş Tanımıİzmir Mc Adam's Deco mağazamızda görevlendirilmek üzere 'Kasiyer' ekip arkadaşları aramaktayız.Aranan Nitelikler En az lise mezunu, Benzer pozisyonlarda en az 2 yıl deneyimli, Müşteri odaklı satışı hedef olara..

İzmir / Tümü Mc Adam's

İş TanımıMerkezi Yenibosna da bulunan ev dekorasyon ve aksesuarları sektöründe faaliyet gösteren firmamızda, bu ürünlerin toplu pazarlama ve satışında  görevlendirilmek üzere  tecrübeli Satış ve Pazarlama elemanları alınacaktır.Aranan Nitelikl..

İş Tanımı  “ASHLEY FURNITURE”  Dünya’nın en iyi mobilya markası.. 1945’de kurulan Amerikan mobilya devi 123 ülkede 500’den fazla mağazasıyla artık Türkiye’de. Ashley Furniture ile hayallerinizin kariye..

İzmir / Tümü POLARİS

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, ZİYLAN MAĞAZACILIK VE PAZ. A.Ş. ; İZMİR AGORA AVM Polaris Shop'ta görev alacak; mağazacılık alanında kariyer yapmayı hedefleyen, satış hizmetinin tüm aşamalarını öğrenmeye ve mesleğinde yükselmeye istekli *SATIŞ DANIŞMANI* aramaktadır.  Ma..

İzmir / Tümü Uğur Dershaneleri

İş TanımıTORBALI UĞUR DERSHANESİ-TÜRK DİLİ VE EDEBİYATIAranan NiteliklerMESLEĞİNİ SEVEN,ÖĞERNCİLERİYLE İLETİŞİMİ KUVVETLİ,DIŞA DÖNÜK,DEĞİŞİME AÇIK,TAKIM ÇALIŞMASINA UYUMLU VE GÖREV YAPTIĞI KURUMU SAHİPLENEN ÖĞRETMENLERİMİZLE ÇALIŞMAKTAN GURUR DUY..

İzmir / Tümü Bahçeşehir Koleji

İş TanımıTORBALI BAHÇEŞEHİR UĞUR OKULLARI -İNGİLİZCE ÖĞRETMENİAranan NiteliklerMESLEĞİNİ SEVEN,ÖĞERNCİLERİYLE İLETİŞİMİ KUVVETLİ,DIŞA DÖNÜK,DEĞİŞİME AÇIK,TAKIM ÇALIŞMASINA UYUMLU VE GÖREV YAPTIĞI KURUMU SAHİPLENEN ÖĞRETMENLERİMİZLE ÇALI..

İzmir / Tümü Uğur Dershaneleri

İş TanımıTORBALI UĞUR DERSHANESİ-DENEYİMLİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENİAranan NiteliklerMESLEĞİNİ SEVEN,ÖĞERNCİLERİYLE İLETİŞİMİ KUVVETLİ,DIŞA DÖNÜK,DEĞİŞİME AÇIK,TAKIM ÇALIŞMASINA UYUMLU VE GÖREV YAPTIĞI KURUMU SAHİPLENEN ÖĞRETMENLERİMİZLE Ç..

İş TanımıFirmamızın İnsan Kaynakları Personel Tedariki Danışmanlık Hizmetlerinde, Hizmet Verilen Firmalara Operasyonel Olarak Tanıtım-Satış Destek Müşteri TemsilciliğiAranan Nitelikler-Tercihen İstanbul Anadolu Yakasında ikametli olamak(Kadıköy..