İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman

İş TanımıDoğtaş İzmir Mağazası'nda görevlendirilmek üzere;Aranan Nitelikler1 - Meslek Lisesi, Teknik Lise mezunu, 2 - Lojistik, sevkıyat, montaj ve depo işlerinde deneyimli, 3 - Mobilya sevkıyat, montaj ve depo işlemlerine hakim, ..

İş TanımıMercedes-Benz Türk A.Ş.'nin bayii olan şirketimizde , Işıkkent Lokasyonumuza *Otomobil Satış Destek Elemanı* alınacaktır.Aranan NiteliklerAsgari Ticaret Lisesi Mezunu,  Otomotiv Sektöründe en az 2 yıl tecrübeli,  ÖTV Beyann..

İş TanımıBayi Satış Sonrası Hizmetleri sorumluluğundaki Mercedes Benz marka ürünlerin satış sonrası, servis teknik hizmetlerinin yapılmasından sorumlu olacak İzmir - Işıkkent lokasyonumuzda çalışmak üzre *Mekaniker-Bakım Teknisyeni* aranmaktadır.Aranan Nitelik..

İş Tanımıİşe alım danışmanlığı yapmakta olduğumuz Bankaların bünyesinde  görev alarak ofis dışı ortamda müşteri ziyaretleri yapıp,  kredi kartı bireysel kredi ve mevduat hesabı gibi bankacılık ürünlerinin satış - pazarlamasını gerçekleştirebilecek,Aranan Nitel..

İş Tanımı  Jolly Tur acentemizde görevlendirilmek üzere Satış Danışmanı takım arkadaşları aramaktayızAranan Nitelikler Tercihen Turizm sektöründe satış tecrübesi olan, İnsan ilişkilerinde başarılı, İletişim becerisi yü..

İş TanımıHizmet vermekte olduğumuz Türkiye'nin önde gelen Bankalarından biri olan çözüm ortağımız için kendi bünyelerinde çalışmak üzere Banka Direkt Satış'ında yer alacak çalışma arkadaşları aramaktayız.  Şu an da alım gerçekleştirdiğimiz şehirler ..

İzmir / Tümü Tepe Güvenlik

İş TanımıİZMİR'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere belirtilen niteliklerde adayların başvuruları değerlendirmeye alınacaktır.Aranan Nitelikler 5188 Sayılı yasa gereği, özel güvenlik kimlik kartını almış ..

İzmir / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye’nin yeni ve büyümekte olan bir bankasının Direkt Satış Ofisi departmanında görev alarak bankacılığa ilk adımını atacak, bankacılık alanında kariyer hedefleyen "Direkt Satış Ofisleri için Çağrı Merkezi Satış Temsilciler..

İş Tanımı     Stratej İnsan Kaynakları’nın danışmanlığını yapmakta olduğu, Türkiye’nin önde gelen bankalarının, kredi kartı satış ekiplerinde görev alacak, aşağıdaki illerde ikamet eden/edebilecek, Direkt Satış Yetkilileri arıyoruz.   İstanb..

İş TanımıDünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 5.500 çalışanı ile günde 450.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet ..