İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman

İş Tanımı İZMİR MENEMEN TÜRKELLİ BELDESİNDE FAALİYET GÖSTEREN, İHRACAT - İTHALAT YAPAN FİRMAMIZA MAKİNA YAPIM USTASI OLARAK ÇALIŞACAK, TAKIM ARKADAŞI ARIYORUZ. Aranan Nitelikler Makine imalatı ve montajınd..

İş Tanımı İZMİR MENEMEN-TÜRKELLİ BELDESİNDE BULUNAN İTHALAT VE İHRACAT, SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN, FİRMAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE RESMİ MUHASEBE ELEMANI ALINACAKTIR.  Aranan Nitelikler ÖZELLİKL..

İş Tanımı İZMİR MENEMEN TÜRKELLİ BELDESİNDE İHRACAT-İTHALAT YAPAN, FİRMAMIZA YURTİÇİ PAZARLAMA ELEMANI ARIYORUZ. Aranan Nitelikler ŞİRKETİMİZİN SATIŞ STRATEJİLERİ VE İLKELERİ DOĞRULTUSUNDA ÜRÜNLERİMİZİN, P..

İş Tanımı FİRMAMIZIN İZMİR MENEMEN-TÜRKELLİ BÖLGESİNDE BULUNAN, FABRİKA VE DEPOLARINDA ÇALIŞMAK ÜZERE, GÜVENLİK GÖREVLİSİ ÇALIŞMA ARKDAŞLARI ARANMAKTADIR. Aranan Nitelikler 5188 sayılı yasa gereği Özel Güv..

İzmir / Tümü BANIO YAPI MARKET

İş TanımıYapı Market sektörünün yükselen değeri BANİO Yapı Market gelişen ve büyüyen iş hacmine uygun takım arkadaşları aramaktadır. BANİO Yapı Market İzmir Balçova Ege Park da açılacak olan yeni mağazasına Yer Döşemeleri, Seramik, Zücaciye, M..

İzmir / Tümü BANIO YAPI MARKET

İş Tanımı Yapı Market sektörünün yükselen değeri BANİO Yapı Market gelişen ve büyüyen iş hacmine uygun takım arkadaşları aramaktadır. BANİO Yapı Market İzmir Balçova Ege Park da açılacak olan yeni mağazasının deposuna gelen ürünlerin kontrollü teslim alınması, depo dü..

İş TanımıGreenpeace tüm dünyada, küresel çevre suçlarına karşı mücadele eden; şirket, devlet, sponsorluk desteği almadan bağımsız bir şekilde çalışmalarını sürdüren ve dünyada 3 milyon destekçiye sahip dünyanın en büyük çevre kuruluşlarından biridir. Greenpeace bağımsız bir ç..

İş Tanımıİş Ortağımızın zincir kozmetik mağazalarında görev alarak mağaza ekibini yönetip yönlendirecek, satış hedeflerini gerçekleştirecek ve mağazanın tüm yönetim sorumluluğunu üstlenecek MAĞAZA MÜDÜRÜ aranmaktadır.Aranan Nitelikler..

İş TanımıHizmet verdiğimiz hızlı tüketim sektöründe lider marka için, RUT planları dâhilinde Eczane ziyaretlerini gerçekleştirecek “MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ” arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler Üniversitelerin ilgili bö..

İş TanımıFirmamız ortaklarından dermokozmetik sektöründe faaliyet gösteren, uluslararası yapısı olan, sektörün öncü firması için eczanelerde markasının tanıtımını ve satışını yapacak DERMOKOZMETİK UZMANI aranmaktadır.  ..