İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman

İş TanımıÇeşme’nin gözbebeği, nezih tesisimiz ILICA HOTEL Termal & Resort ’de; Kat Hizmetleri Departmanımıza “Kat Görevlileri”  arıyoruz.           Günlük p..

İş Tanımıİş Tanımı; MASTAŞ KAĞIT&MATBAA insan sağlığını ön planda tutarak hijyenik, çevreci ve geri dönüşümü kolay olan, Karton Bardak üretimi yapmaktadır. Dünyada ve Ülkemizde kullanımı her geçen gün artan karton bardaklar, ikame ürünlerine göre keyifli bir içim ..

İzmir / Tümü ÖZERDEM DEMİR A.Ş.

Aranan NiteliklerEgedemir Geri Kazanım tesisimiz içerisindeki kadememizde çalışacak; İş makinası ve kamyon deneyimli (Mercedes,Fatih kamyon , CAT,Hidromek,Lieber,Sennebogen,Kobelco) İş makinası tamirhane ustabaşı İş makinası tamircisi (hidrolik,mekanik..

İzmir / Tümü ÖZERDEM DEMİR A.Ş.

Aranan NiteliklerEgedemir Geri Kazanım tesisimiz içerisindeki kadememizde çalışacak; İş makinası ve kamyon deneyimli (Mercedes,Fatih kamyon , CAT,Hidromek,Lieber,Sennebogen,Kobelco) Lastik tamircisi  Meslek ile ilgili belgesi olan..

İzmir / Tümü ÖZERDEM DEMİR A.Ş.

İş Tanımıİzmir Aliağa'da bulunan Fabrikamız içerisindeki Plastik plywood tesisi ve diğer tesislerimizde görev yapacak çalışma arkadaşları aramaktayız.Aranan NiteliklerTeknik ve Endüstri Lisesi mezunu İşinde 2-5 yıl tecrübeli Ask..

İş TanımıDanışamanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen ve kurumsal bir Elektronik Güvenlik firmasının satış bayisinde görevlendirilmek üzere Aktif Satış Danışmanları aramaktayız.Aranan Nitelikler- Lise/Üniversite Mezunu - S..

İş TanımıCep telefonu için son test teknisyeni aranmaktadır. Görev yeri İzmir ofisdir. Üretici firma kuralları ve şirket içi kalite standartları doğrultusunda “0” (sıfır) geri dönüş sağlama amacıyla onarımı tamamlanmış cihazların test edilmesi. ..

İzmir / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımıİzmir Bölge'de Sezonluk Sanal Market personeli olarak görev yapacak kişiler,   -İnternet üzerinden verilen ya da yat müşterilerine ait siparişlerin hazırlanıp, Müşterilerin adreslerine ya da yatlarına teslim edilmesinden sorumlu olacaklardır...

İzmir / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş TanımıHizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren Saha Ajans;kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerinin en zorland..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, İzmir'de ikamet eden ailemiz için yatılı çalışabilecek temizlik personeli arayışımız mevcuttur.Aranan Nitelikler25 - 35 yaş arası, Tecrübeli, Referans verebilen, Sigara kullanm..