İzmir Görevli İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Görevli
İzmir / Bayraklı SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. BAYRAKLI MANSUROĞLU MAHALLESİNDEKİ PROJEMİZDE GÖREV ALACAK, 1 BAY ÖZEL G..

İzmir / Torbalı SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. TORBALI YAZI BAŞI CUMHURİYET MAHALLESİNDE YENİ BAŞLAYACAK OLAN PROJEMİZ..

İzmir / Çiğli SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. ÇİĞLİ A.O.S.'DE 10003 SOKAKTA FAALİYET GÖSTEREN PROJEMİZDE GÖREV ALAC..

İzmir / Aliağa SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. ALİAĞA (BOZKÖY BÖLGESİNDE ) PROJEMİZDE GÖREV ALACAK; - 5188 sayılı..

İzmir / Kemalpaşa MOPAK

Türk Kağıt ve Karton Sektörü'nün lideri, Ortadoğu ve Balkanlar'ın en büyük entegre kağıt ve karton üreticisi 36 ülkeye ihracat yapan 250.000 ton/yıl kağıt imal kapasitesi, 85.000 ton/yıl selüloz ve karton üretimi ile MOPAK Kağıt Karton San. ve Tic A.Ş. 91 yıldır hep daha iyinin arayışlarını sürdür..

Tesis yönetimin hizmeti sunduğumuz Bornova bölgesinde ki Folkart Lıfe projesinde görev yapacak Güvenlik Görevlisi aramaktayız Güvenlik kimlik kartına sahip Sözlü iletişimi iyi olan Takım çalışmasında başarılı Vardiyalı sistemde çalışabilecek 20 - 40 yaş arası..

İzmir / Narlıdere SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. NARLIDERE (NARBER KONUTLARI KISMINDA) PROJEMİZDE GÖREV ALACAK; - 5..

İzmir / Selçuk Villa Restaurant

Restaurantta tam zamanlı çalışabilecek, Selçuk içinde ikamet eden 18-30 yaş arası bayan aranıyor. Sadece online başvuru kabul edilecektir...

İzmir / Çiğli SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. ÇİĞLİ A.O.S.'DE 10003 SOKAKTAKİ FABRİKA PROJEMİZDE GÖREV ALACAK; ..