İzmir Görevli İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Görevli
İzmir / Karabağlar SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. KARABAĞLAR BÖLGESİNDE SİTE PROJEMİZDE GÖREV ALACAK; - 5188 ..

Genel Nitelikler: GÖZEN HOLDİNG bünyesinde; Sivil Havacılık Güvenliği ve Bina Tesis Güvenliği alanlarında seçkin müşteri portföyü ile sektöründe öncü olarak hizmet veren, Gözen Güvenlik Hizmetleri, İzmir Pınarbaşı, Gaziemir ve Çiğli'deki prestijli projeleri için aşağıdaki özelliklere sahip bay..

İzmir / Çiğli SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. A.O.S.B. ÇİĞLİ BÖLGESİNDE YENİ PROJEMİZDE GÖREV ALACAK; - 5..

İzmir / Karabağlar GÖZEN GÜVENLİK HİZMETLERİ

Gözen Güvenlik Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer K9 İdarecisi Özel Güvenlik İzmir ilanlarına göz atabilirsiniz.Gözen Güvenlik Hizmetleri K9 İdarecisi Özel Güvenlik İzmir ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İzmir / Balçova Ege Özel Grup

Ege Özel Güvenlik bünyesinde BALÇOVA'da bulunan "dolgun ücretli" projemizde görevlendirilmek üzere, ÖGG takım arkadaşları aramaktayız. Silahlı / Silahsız ÖGG kimlik kartı olan, Askerliğini yapmış, 22-35 yaşlarında, Minimum 1.75 boylarında, Lise veya Yüksek Okul m..

İzmir / Karşıyaka SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. KARŞIYAKA PROJEMİZDE GÖREV ALACAK; - 5188 sayılı kanun kap..

İzmir / Çiğli SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. ÇİĞLİ A.O.S.B.'DE YENİ PROJEMİZDE GÖREV ALACAK; - 5188 sayı..

İzmir / Bornova SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. PINARBAŞI FİNCANCILAR ÇARŞISINDAKİ PROJEMİZDE GÖREV ALACAK; ..

1995 yılından itibaren güvenlik sektöründe, Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarına başarıyla hizmet veren öncü firmamızın EFES – KONGRE MERKEZİ projemizde görevlendirilmek üzere, Aranan Nitelikler Özel Güvenlik Kimlik Kartı sahibi, Bay adaylar için 35 yaşını aş..