İzmir Görevli İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Görevli
İzmir / Karabağlar United Group

İŞ TANIMI UNITED GROUP bünyesinde ; KARABAĞLAR bölgesinde bulunan projemizde görevlendirilmek üzere temizlik görevlisi takım arkadaşları aranmaktadır ARANAN NİTELİKLER - Diksiyonu düzgün, dış görünüşüne önem veren - Tercihen temizlik hizmetleri konusunda ..

İzmir / Konak United Group

İŞ TANIMI UNITED GROUP bünyesinde ; KONAK bölgesinde bulunan projemizde görevlendirilmek üzere temizlik görevlisi takım arkadaşları aranmaktadır ARANAN NİTELİKLER - Diksiyonu düzgün, dış görünüşüne önem veren - Tercihen temizlik hizmetleri konusunda tecrü..

İzmir / Buca United Group

İŞ TANIMI UNITED GROUP bünyesinde ; BUCA bölgesinde bulunan projemizde görevlendirilmek üzere temizlik görevlisi takım arkadaşları aranmaktadır ARANAN NİTELİKLER - Diksiyonu düzgün, dış görünüşüne önem veren - Tercihen temizlik hizmetleri konusunda tecrübe..

Ön Muhasebe ve Sekretarya Sorumluluklar Müşteri ve Tedarikçi Firmalar ile Cari Hesap mutabakatlarının belirli peryotlarda yapılması, Faturaların Kesimi ve dosyalanması Müşterilerin,Tedarikçilerin C/H uyumlulukların takibi, Şirket personelinin Yıllık İzin talep t..

İzmir / Urla SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. URLA DEMİRCİLİ KÖYÜ BÖLGESİNDEKİ PROJEMİZDE GÖREV ALACAK; -..

İzmir / Karabağlar Alternatif Özel Güvenlik A.Ş.

5118 Sayılı Özel Güvenlik Yasasına uygun olarak güvenlik hizmetlerinin yürütülmesi ile görevlendirilecek; • Ortaokul veya lise mezunu, • 5188 sayılı kanuna uygun olarak Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip, • Diksiyonu düzgün, • En az 1,75 m. boyunda, • Sefer..

İzmir / Menderes SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. MENDERES (HAVA LİMANI KARŞISINDAKİ) PROJEMİZDE GÖREV ALACAK; ..

İzmir / Bornova SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. PINARBAŞI BÖLGESİNDEKİ PROJEMİZDE GÖREV ALACAK; - 5188 sayı..

İzmir / Aliağa SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. (YENİ FOÇA- ALİAĞA ARASI) ALİAĞA BÖLGESİNDEKİ PROJEMİZDE GÖREV ALACAK;..

İzmir / Aliağa SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. ALİAĞA BÖLGESİNDEKİ PROJEMİZDE GÖREV ALACAK; - 5188 sayılı..