İzmir Görevli İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Görevli
İzmir / Menderes SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. MENDERES HAVA ALANI KARŞISINDA BULUNAN PROJEMİZDE OFİS TEMİZLİĞİ VE ÇAY ..

Güvenlik sektöründe Dünyanın en büyük şirketi olarak faaliyet gösteren firmamızın, İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİ alınacaktır. Projelerimiz: İzmir Merkez, Torbalı, Menderes, Menemen ve Kemalpaşa'dadır. Aranan Nitelikler Diks..

İzmir / Bornova SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. IŞIKKENT BÖLGESİNDE BULUNAN PROJEMİZDE GÖREV ALACAK; - 5188..

İzmir / Çiğli SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. ÇİĞLİ A.O.S.B. BÖLGESİNDEKİ YENİ PROJEMİZDE GÖREV ALACAK; -..

İzmir / Torbalı SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. TORBALI BÖLGESİNDEKİ YENİ PROJEMİZDE GÖREV ALACAK; - 5188 s..

İzmir / Menderes SGA Özel Güvenlik

İzmir'deki projemizin genel temizlik işlerinde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. Adnan Menderes Hava Alanı karşısındaki projemizde görev alacak; - Genel Temizlik Personeline ihtiyaç duyulmaktadır. ARA..

İzmir / Çiğli SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. SASALI BÖLGESİNDEKİ SİTE PROJEMİZDE GÖREV ALACAK; - 5188 sa..

55 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, Çağrı Merkezi' alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 ..

5188 Sayılı Yasa gereği Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip, 1 Ay içinde 12 saatlik 15 gün gece, 4 gün gündüz nöbet yapabilecek; 2 Erkek Güvenlik Görevlisi alınacaktır. Maaş Kartına: 2000 TL+ Servis ( herşey dahil ) (Maaş hesabına yatan ücret üzerin..