İzmir Görevli İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Görevli
İzmir / Karabağlar TAV ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ

İzmir ADB Havalimanı'nda çalışacak BAY Güvenlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır. - En az lise mezunu - Özel Güvenlik kimlik kartına sahip - 8 saat vardiyalı çalışabilecek - İzmir’de Gaziemir-Buca-Karabağlar-Menderes-Torbalı ilçelerinde ikamet eden Bay ..

İzmir / Çiğli SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. ÇİĞLİ A.O.S. BÖLGESİNDEKİ PROJEMİZDE GÖREV ALACAK; - 5188 s..

İzmir / Bornova SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. IŞIKKENT BÖLGESİNDEKİ PROJEMİZDE GÖREV ALACAK; - 51..

İzmir / Karşıyaka SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. KARŞIYAKA SERİNKUYU BÖLGESİNDEKİ PROJEMİZDE GÖREV ALACAK; ..

“Büyüyen Havacılık Sektörünü Koruyan Güvenlik Siz Olabilirsiniz! ” GÖZEN HOLDING bünyesinde; Türkiye'nin 8 farklı havalimanında hizmet veren sektörün lideri Gözen Security; İzmir Adnan Menderes Havalimanı' nda istihdam etmek üzere çalışma arkadaşları arıyor. Ailemizin bir parçası olm..

KEMALPAŞA / ARMUTLUDA BULUNAN İŞLETMEMİZE GÜVENLİK PERSONELİ ALINACAKTIR. İLGİLİLERİN 436 61 72 NUMARALI TELEFONDAN RANDEVU ALARAK GÖRÜŞMEYE GELMELERİ RİCA OLUNUR...

İzmir / Aliağa SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. ALİAĞA ŞAKRAN ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDEKİ YENİ PROJEMİZDE GÖREV ALACAK;..

İzmir / Menderes SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. İTOB O.S.B. BÖLGESİNDEKİ YENİ PROJEMİZDE GÖREV ALACAK; - 5..

GÖZEN HOLDİNG bünyesinde; Sivil Havacılık Güvenliği ve Bina Tesis Güvenliği alanlarında seçkin müşteri portföyü ile sektöründe öncü olarak hizmet veren, Gözen Güvenlik Hizmetleri, İzmir Pınarbaşı ve Lodos prestijli projeleri için bay takım arkadaşları aramaktadır. Adaylarda aranan özel..