İzmir Görevli İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Görevli

Aliağa ve Ulukentte bulunan akaryakıt satış istasyonunda pompacı olarak çalışmak üzere; erkek ,vardiya düzenine ayak uydurabilecek, tercihen askerlik engeli olmayan, grup çalışması yatkın çalışma arkadaşları...

İzmir / Buca Aem Tekstil Ltd

İzmir BEGOS 3. Kısım'da bulunan tekstil ihracat firmamızın emprime baskı bölümü için baskı elemanı aranmaktadır...

İzmir / Bornova Ege Özel Grup

Ege Özel Güvenlik bünyesinde PINARBAŞI' nda bulunan FABRİKA projemizde görevlendirilmek üzere, ÖGG takım arkadaşları aramaktayız. Silahlı / Silahsız ÖGG kimlik kartı olan, 22-40 yaşlarında, Diksiyonu düzgün, ÖGG görevinde en az bir yıl deneyimli, Vardiyalı olarak..

İzmir / Bornova Ege Özel Grup

Ege Özel Güvenlik bünyesinde BORNOVA'da bulunan SİTE projemizde görevlendirilmek üzere, ÖGG takım arkadaşları aramaktayız. Silahlı / Silahsız ÖGG kimlik kartı olan, Askerliğini yapmış, 22-35 yaşlarında, Diksiyonu düzgün, ÖGG görevinde en az bir yıl deneyimli,..

İzmir / Balçova Ege Özel Grup

Ege Özel Güvenlik bünyesinde BALÇOVA'da bulunan "dolgun ücretli" projemizde görevlendirilmek üzere, ÖGG takım arkadaşları aramaktayız. Silahlı / Silahsız ÖGG kimlik kartı olan, Askerliğini yapmış, 22-35 yaşlarında, Minimum 1.75 boylarında, Lise veya Yüksek Okul m..

Menemen, Aliağa, Harmandalı bölgelerinde ikamet eden, Askerliğini tamamlamış, Takım çalışmasına yatkın, ÖGG görevlisi adaylar aranmaktadır. İletişim için; Serkan Bey: 0538 407 01 54..

İzmir / Çiğli SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. ÇİĞLİ A.O.S.'DE YENİ AÇILACAK OLAN PROJEMİZDE GÖREV ALACAK; ..

İzmir / Karabağlar SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. KARABAĞLAR'DAKİ YENİ AÇILACAK OLAN PROJEMİZDE GÖREV ALACAK; ..

İş Açıklaması Denizbank, Finansbank ve TEB ortaklığında kurulan Bantaş, Değerli Kargo Lojistik ve Güvenlik Hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir.5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri'ne dair kanun çerçevesinde banka ve kurumlara nakit taşıma, işleme, saklama, ATM nakit desteği ve A..