İzmir Görevli İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Görevli
İzmir / Çiğli SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. ÇİĞLİ BÖLGESİNDE YENİ PROJEMİZDE GÖREV ALACAK; - 5188 sayıl..

İzmir / Karşıyaka SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. ÖRNEKKÖY BÖLGESİNDE ORTA ÖĞRETİM KURUMUNDA GÖREV ALACAK, ..

İzmir / Narlıdere SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. - 5188 sayılı kanun kapsamında Özel Güvenlik Kartına sahip olmak, ..

İzmir / Aliağa SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. - 5188 sayılı kanun kapsamında Özel Güvenlik Kartına sahip olmak,..

Güvenlik sektöründe Dünyanın en büyük şirketi olarak faaliyet gösteren firmamızın, İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİ alınacaktır. Projelerimiz: İzmir Merkez, Torbalı, Menderes, Menemen ve Kemalpaşa'dadır. Aranan Nitelikler Diks..

Genel Nitelikler: GÖZEN HOLDİNG bünyesinde; Sivil Havacılık Güvenliği ve Bina Tesis Güvenliği alanlarında seçkin müşteri portföyü ile sektöründe öncü olarak hizmet veren, Gözen Güvenlik Hizmetleri, İzmir Pınarbaşı, Gaziemir ve Çiğli'deki prestijli projeleri için aşağıdaki özelliklere sahip bay..

İzmir / Karabağlar GÖZEN GÜVENLİK HİZMETLERİ

Gözen Holding şirketlerinden biri olan Gözen Security Services şirketimiz, Bina Tesis güvenliği ve Uçak Özel Güvenlik alanlarında 19 yılı aşkın süredir hizmet vermektedir. Türkiye genelinde, sekiz ilde havalimanları ile bir çok şehirde seçkin kurum ve kuruluşun güvenlik hizmetini veren şirketimizde ..

1995 yılından itibaren güvenlik sektöründe, Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarına başarıyla hizmet veren öncü firmamızın EFES – KONGRE MERKEZİ projemizde görevlendirilmek üzere, Aranan Nitelikler Özel Güvenlik Kimlik Kartı sahibi, Bay adaylar için en az 1,70 c..

1995 yılından itibaren güvenlik sektöründe, Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarına başarıyla hizmet veren öncü firmamızın EFES – KONGRE MERKEZİ projemizde görevlendirilmek üzere, Aranan Nitelikler Özel Güvenlik Kimlik Kartı sahibi, Bay adaylar için 35 yaşını aş..

İzmir / Kemalpaşa Torman

Hidrolik-Otomotiv yan sanayi olarak faaliyet gösteren Firmamız, TORMAN AŞ.'de, görev alacak BAY KALİTE KONTROL ELEMANI arıyoruz. - Adayların askerlikle ilişiğinin olmaması gerekmektedir. - Boyutsal Ölçüm aletleri kullanabilen adaylar tercih edilecektir. - Teknik Lise Mezunu ada..