İzmir Görevli İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Görevli

1995 yılından itibaren güvenlik sektöründe, Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarına başarıyla hizmet veren öncü firmamızın EFES – KONGRE MERKEZİ projemizde görevlendirilmek üzere, Aranan Nitelikler Özel Güvenlik Kimlik Kartı sahibi, Bay adaylar için en az 1,70 c..

İzmir / Menderes SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. MENDERES BÖLGESİNDEKİ PROJEMİZDE GÖREV ALACAK; - 5188 sayıl..

İzmir / Bornova SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. BORNOVA İKEA BÖLGESİNDEKİ YENİ PROJEMİZDE GÖREV ALACAK; - 5..

İzmir / Konak SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. YENİŞEHİR BÖLGESİNDEKİ HASTANE PROJEMİZDE GÖREV ALACAK; - 5..

İzmir / Konak SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. İZMİR- YENİŞEHİR BÖLGESİNDEKİ PROJEMİZDE GÖREV ALACAK; - 51..

İzmir / Konak SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. YENİŞEHİR BÖLGESİNDEKİ PROJEMİZDE GÖREV ALACAK; - 5188 sayı..

İzmir / Bornova SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. PINARBAŞI FİNCANCILAR ÇARŞISINDAKİ PROJEMİZDE GÖREV ALACAK; ..

İzmir / Çiğli SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. ÇİĞLİ-SASALI BÖLGESİNDEKİ PROJEMİZDE GÖREV ALACAK; - 5188 ..

İzmir / Karşıyaka SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. KARŞIYAKA BÖLGESİNDEKİ PROJEMİZDE GÖREV ALACAK; - 5188 sayı..