İzmir Müşteri Temsilcisi İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Müşteri Temsilcisi
İzmir / Konak Oware Ambalaj

SATIŞ TEMSİLCİSİ ARIYORUZ 2003 yılından bu yana AMBALAJ SEKTÖRÜ'nde hizmet veren firmamızda görevlendirilmek üzere ambalaj konusunda sahada satış temsilciliği görevini üstlenecek, "SATIŞ TEMSİLCİSİ" aramaktayız. *Aktif araç kullanabilen, *Seyahat engeli bulunmayan, *Öncesin..

GENEL NİTELİKLER En az Lise, tercihen Önlisans ve Lisans mezunu Esnek ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek Etkin iletişim, problem çözme, ikna ve analiz etme yetkinliklerine sahip Full veya part olarak Müşteri ve hedef odaklı Ms Office progra..

İzmir / Bornova Özdoku Ayakkabı

FİRMAMIZDA ÇALIŞACAK İNGİLİZCE VEYA RUSÇA BİLEN,ÜNİVERSİTE MEZUNU MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ ELEMANI ALINACAKTIR. İŞ YERİMİZ BORNOVA İLÇESİNİN,IŞIKKENT SEMTİNDE BULUNMAKTADIR...

İzmir / Buca Competence Call Center

Wir suchen für unseren Standort Izmir ab sofort eine/n Kundenberater/in - Airline Business Unsere Kundenberater/innen nehmen schriftliche Anfragen von Kunden einer international agierenden Fluggesellschaft entgegen. Sie geben via E-Mail Hilfestellung, beraten und sind für d..

İzmir / Konak Kotan İletişim

İŞİN DETAYI: TURKCELL SUPERONLİNE çağrı merkezine ürün ve hizmetlerin telefonda tanıtım ve satışını gerçekleştirecek ÇAĞRI MERKEZİ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ aramaktayız. ARANAN NİTELİKLER : * En az lise mezunu * Tercihen Çağrı merkezi tecrübesi olan * Ö..

Türkiye'nin Güzellik ve Estetik alanında en büyük firması olan Essi Güzellik-Estetik-Kozmetik-Eğitim firmamızın İstanbul, İzmir ve Ankara şubelerinde çalışmak üzere Halkla İlişkiler Sorumlusu iş arkadaşları aramaktayız. Aranan Nitelikler; - 25 - 40 Yaş Arası Bayan, - Tercihe..

İzmir / Bornova Labirent Mühendislik

İşin Tanımı : Firmamızın ilgili şubelerinde görevlendirilmek üzere, Sorumlu olacağı bölgelerde kombi, radyatör ve tesisat ihtiyacı olan müşterileri bularak ziyaretleri yapacak, Reklam çalışması yapıp,kapı-kapı çalışma,el ilanı ve broşür dağıtımı yapacak, Tesisat ihtiyacı olan müşterilerimize k..

QUALIFICATIONS - High school diploma or associate's degree - Key Competencies: High communication skils, high energy level, stress tolerance, problem solving and persuasiveness - Must use and having experience on internet, computer programs - Excellent English language..

Firmamızın Kurumsal Satış ve Portföy Oluşturma Alanında Bizlerle Çalışacak Takım Arkadaşları Arıyoruz. GENEL NİTELİKLER . En az Lise mezunu, · Saha satış konusunda tercihen minimum 1 yıl deneyimli, · Müşteri ile kaliteli ve kalıcı bağlılık oluşturabilecek,..

Firmamızın Konak Mağazasında Satış Personeli Olarak Görevlendirmek Üzere; - Diksiyonu Düzgün - Dış Görünüşüne Önem Veren - İletişimi iyi, kariyer hedefi olan, gelişime açık - Sosyal ilişkilerinde başarılı, ekip çalışmasına yatkın - İkna kabiliyeti yüksek - ..