İzmir Müşteri Temsilcisi İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Müşteri Temsilcisi
İzmir / Bornova AssisTT

Türk Telekom Grup Şirketi ve çağrı merkezi sektörünün liderleri AssisTT bünyesinde, İzmir Lokasyonu THY Projesi'nde Almanca, Fransızca veya İngilizce dilini aktif kullanabilecek Full-Time veya Part-Time olarak çalışabilecek "Müşteri Temsilcisi" pozisyonu için yeni çalışma arkadaşları arıyoruz: ..

İzmir / Tümü Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz havacılık sektöründe hizmet veren, uluslararası ve lider kurumsal müşterimiz için 'İngilizce Bilen Müşteri Temsilcisi' arıyoruz. Genel nitelikler: En az lise mezunu İleri derecede yazılı ve sözlü İngilizce bilen MS Office progra..

İzmir / Tümü Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz havacılık sektöründe hizmet veren, uluslararası ve lider kurumsal müşterimiz için 'Fransızca Bilen Müşteri Temsilcisi' arıyoruz. Genel nitelikler: En az lise mezunu İleri derecede yazılı ve sözlü Fransızca bilen MS Office progra..

En az Lise mezunu, Çağrı Merkezi sektöründe kariyer hedefi olan, Satış konusunda tecrübeli, İletişimi kuvvetli, İkna yeteneğine sahip, özgüveni ve çalışma disiplini yüksek, Telefonda akıcı ve etkin konuşabilen, diksiyonu düzgün, Kişisel gelişimine önem veren,..

En az Lise, Tercihen Üniversite mezunu Tercihen Bankacılık, finans ve tahsilat mevzuatı tecrübesi olan, Problem çözme, ikna ve analiz etme yetkinliklerine sahip, İnsan ilişkilerinde başarılı, ekip çalışmasına yatkın, Analitik düşünceye sahip, iş konusunda takipçi, Zaman..

İzmir / Bornova Turkcell Global Bilgi

Genel Nitelikler En az Lise, tercihen Önlisans ve Lisans mezunu Esnek ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek Etkin iletişim, problem çözme, ikna ve analiz etme yetkinliklerine sahip Müşteri ve hedef odaklı Tercihen aktif satış den..

İzmir / Bornova Turkcell Global Bilgi

• En az Lise, tercihen Önlisans ve Lisans mezunu • Esnek ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek • Etkin iletişim, problem çözme, ikna ve analiz etme yetkinliklerine sahip • Müşteri ve hedef odaklı • Ms Office programlarına hakim ve hızlı klavye kullanabilen..

İzmir / Bornova Labirent Mühendislik

İşin Tanımı : Firmamızın ilgili şubelerinde görevlendirilmek üzere, Sorumlu olacağı bölgelerde kombi, radyatör ve tesisat ihtiyacı olan müşterileri bularak ziyaretleri yapacak, Reklam çalışması yapıp,kapı-kapı çalışma,el ilanı ve broşür dağıtımı yapacak, Tesisat ihtiyacı olan müşterilerimize k..

İzmir / Konak Hda Ajans

OYUNCU AJANSIMIZA ORGANİZASYONLARIMIZ DA HAFTA SONLARI GÖREV ALABİLECEK SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN , ÖZ GÜVENİ YÜKSEK , İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK , PREZANTABL , İNSAN İLİŞKİLERİ GÜÇLÜ , İLETİŞİMİ KUVVETLİ HALKLA İLİŞKİLER UZMANI BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ...

İzmir / Buca Competence Call Center

CCC ist eines der führenden Unternehmen für professionelle Customer Care Dienstleistungen in Europa. Mehr als 5.000 Service Professionals bieten an 17 Standorten in 8 Ländern internationale Kundenservice-Lösungen auf höchstem Niveau. Wir suchen für unseren Standort Izmir ab sofort eine/..