İzmir Müşteri Temsilcisi İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Müşteri Temsilcisi
İzmir / Bornova Turkcell Global Bilgi

Genel Nitelikler En az Lise, tercihen Önlisans ve Lisans mezunu Esnek ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek Etkin iletişim, problem çözme, ikna ve analiz etme yetkinliklerine sahip Müşteri ve hedef odaklı Ms Office programlarına ..

İzmir / Bornova Turkcell Global Bilgi

Genel Nitelikler En az Lise, tercihen Önlisans ve Lisans mezunu Esnek ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek Etkin iletişim, problem çözme, ikna ve analiz etme yetkinliklerine sahip Müşteri ve hedef odaklı Tercihen aktif satış den..

Outbound çağrı karşılayacak, En az Lise, Tercihen Üniversite mezunu Konuşma ve dinleme becerisi yüksek, Problem çözme, ikna ve analiz etme yetkinliklerine sahip, İnsan ilişkilerinde başarılı, ekip çalışmasına yatkın, Analitik düşünceye sahip, iş konusunda takipçi,..

İzmir / Ödemiş AssisTT

Türk Telekom Grup Şirketi ve çağrı merkezi sektörünün liderlerinden AssisTT A.Ş. bünyesinde, “Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi” pozisyonunda ÖDEMİŞ Lokasyonumuz'da çalışacak yeni çalışma arkadaşları arıyoruz. Diksiyonu düzgün, En az lise mezunu, 18-35 yaşları arasında,..

İzmir / Bornova Turkcell Global Bilgi

• En az Lise, tercihen Önlisans ve Lisans mezunu • Esnek ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek • Etkin iletişim, problem çözme, ikna ve analiz etme yetkinliklerine sahip • Müşteri ve hedef odaklı • Ms Office programlarına hakim ve hızlı klavye kullanabilen..

TURKCELLSUPERONLİNE CAGRI MERKEZİMİZE DİKSİYONU DUZGUN EKİP ARKADASLARI ARAMAKTAYIZ. TECRUBELİ VEYA TECRUBESİZ ADAYLARIN CEP NUMARASINDAN İRTİBATA GECMESİ RİCA OLUNUR. MAAS+ SGK + PRİM + 200 TL MULTİNET..

İzmir / Bornova Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz uluslararası bir çağrı merkezi için aşağıda belirtilen nitelikleri taşıyan 'Almanca Bilen Müşteri Temsilcileri' arıyoruz. -Sözlü ve yazılı olarak, anadil düzeyinde Almanca bilen (Almanca mülakat ve test olacaktır) -En az lise mezunu (Almanya'da or..

İzmir / Buca Competence Call Center

CCC ist eines der führenden Unternehmen für professionelle Customer Care Dienstleistungen in Europa. Mehr als 5.000 Service Professionals bieten an 17 Standorten in 8 Ländern internationale Kundenservice-Lösungen auf höchstem Niveau. Wir suchen für unseren Standort Izmir ab sofort eine/..

İzmir / Buca Competence Call Center

CCC ist eines der führenden Unternehmen für professionelle Customer Care Dienstleistungen in Europa. Mehr als 5.000 Service Professionals bieten an 17 Standorten in 8 Ländern internationale Kundenservice-Lösungen auf höchstem Niveau. Wir suchen für unseren Standort Izmir ab sofort eine..