İzmir Müşteri Temsilcisi İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Müşteri Temsilcisi
İzmir / Konak Akım Tekno

ENERJİ SEKTÖRÜNÜN ÖNCÜ KURULUŞLARINDAN OLAN ZORLU ELEKRTİK EGE BÖLGESİ ÇÖZÜM ORTAĞI FİRMAMIZ İÇİN; ÇAĞRI MERKEZİ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ,BAYAN PERSONEL İSTİHDAM EDİLECEKTİR. İŞ TANIMI: RAKİP ELEKTRİK DAĞITIM FİRMALARININ MÜŞTERİLERİNE İNDİRİMLİ ZORLU ELEKTRİK TARİFESİ TANITIMI YAPACAK..

İzmir / Karşıyaka Datahan Bilişim

Firmamız bünyesinde görevlendirilmek üzere İzmir Karşıyaka da ofisimizde veya çalışabilecek Müşteri Temsilcisi alınacaktır. Aranan Nitelikler ve İş Tanımı. * İyi seviyede İngilizce bilen ve kendisinden farklı olabilecek uluslararası değerlere saygılı * İnsan ilişkilerinde ba..

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK OFİS BÜNYESİNDE MÜŞTERİ İLETİŞİMİ KURACAK GİYİMİNE ÖZEN GÖSTEREN DİKSİYONU DÜZGÜN TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ..

İzmir / Konak Hda Ajans

OYUNCU AJANSIMIZA ORGANİZASYONLARIMIZ DA HAFTA SONLARI GÖREV ALABİLECEK, SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN , ÖZ GÜVENİ YÜKSEK , İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK , PREZANTABL , İNSAN İLİŞKİLERİ GÜÇLÜ , İLETİŞİMİ KUVVETLİ HALKLA İLİŞKİLER UZMANI BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ...

İzmir / Güzelbahçe Bynogame Online Oyunlar

POZİSYON Online ​oyun ​sektörün​ün​ lider kuruluşu olan şirketimizin Güzelbahçe'deki ofisinde görev alacak ​Muhasebe Uzmanı alınacaktır. ​GÖREV​ TANIMI Şirketimize gelen ödemelerin kontrol edilmesi ve doğru bir şekilde kayıtlarının tutulması ve aynı zamanda gönderilecek olan..

KLİMA BAKIM VE ONARIM - YETKİLİ SERVİSİNE ÇALIŞMAK ÜZERE; Sekreterlik görevinde deneyimli Microsoft Office programlarını kullanabilen Yoğun telefon santralini yönetebilecek Büro makinelerini ( Faks, yazıcı gibi) aktif kullanabilen İyi derecede bilgisayar kullanabilen..

İzmir / Konak Digilas Hanifi Yürük

Digiturk KURUMSAL çağrı merkezinde saat:10:00 ile 19:00 arsında çalışacak, diksiyonu düzgün, ikna yeteneği olan, kurumsal kimliği temsil etme kabiliyetinde bayan personel alınacaktır. Müşteri portföyü olan ve kurumsal firmalarda çalışmış personel ayrıca diğer departmanlar için değerlendirilecektir. ..

İzmir / Konak Google Reklam Ajansı

Aranan Nitelikler İletişimi kuvvetli, pazarlama Call Center alanında tecrübe sahibi, özgüveni ve çalışma disiplini yüksek, güleryüzlü, dinamik ve takım çalışmasına yatkın, telefonda akıcı ve etkin konuşabilen, diksiyonu düzgün, satış konusunda tecrübe ve kabiliyeti olan bay, bayan perso..

İzmir / Konak Tiamat İletişim A. Ş.

FİRMAMIZIN İZMİR LOKASYONUNDA KURUMSAL VODAFONE GSM VE ADSL INBOUND PROJESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE; PART TIME (YARI ZAMANLI,SAAT BAZLI) VE GECE EKİBİ OLARAK BU ALANDA KENDİNİ GELİŞTİRMEK İSTEYEN DENEYİMLİ-DENEYİMSİZ BAY-BAYAN 18-35 YAŞ ARASI YENİLENEN YAPISINDA ..

İzmir / Konak Tiamat İletişim A. Ş.

FİRMAMIZIN İZMİR LOKASYONUNDA KURUMSAL VODAFONE GSM VE ADSL INBOUND PROJESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE; BU ALANDA KENDİNİ GELİŞTİRMEK İSTEYEN DENEYİMLİ-DENEYİMSİZ BAY-BAYAN 18-35 YAŞ ARASI ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE UYUM SAĞLAYABİLECEK YENİLENEN YAPISINDA KARİYER HEDEFLEYEN..