İzmir Müşteri Temsilcisi İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Müşteri Temsilcisi
İzmir / Bornova ARVATO TELEKOMÜNİKASYON

Service Center Mitarbeiter (m/w) für den deutschsprachigen Kundensupport in İzmir Eingebettet in eine global tätige Holdingstruktur mit sehr bekannten Marken, sind wir als Dienstleistungssparte mit über 68.000 Mitarbeitern ein global agierendes Unternehmen mit Hauptsitz in Deutsc..

İzmir / Bornova Turkcell Global Bilgi

Genel Nitelikler: • En az lise mezunu • Tercihen Çağrı Merkezinde Müşteri Temsilciliği yapmış • Telefonda iletişim ve ikna becerisi gelişmiş • Müşteri ve hedef odaklı çalışabilen • Satış alanında kariyer yapmayı hedefleyen • Esnek ve yoğun çalışma temposuna..

İzmir / Konak Oteldenal (Tatil.com)

TATİL.COM BÜNYESİNDEKİ OTELLERİN REZERVASYONLARINI TAMAMLAYACAK TAKIM ARKADAŞLARI ARANIYOR. ARANAN NİTELİKLER: *Seyahat acentelerinde otel rezervasyonu yapmış, *20-30 yaş arası bay ve bayan, *Telefonda ikna kabiliyeti yüksek ve rahat iletişim kurabilen, *Ekip çal..

İzmir / Bornova Turkcell Global Bilgi

Genel Nitelikler En az Lise, tercihen Önlisans ve Lisans mezunu Esnek ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek Etkin iletişim, problem çözme, ikna ve analiz etme yetkinliklerine sahip Müşteri ve hedef odaklı Ms Office programlarına ..

İzmir / Güzelbahçe Bynogame Online Oyunlar

POZİSYON Online ​oyun ​sektörün​ün​ lider kuruluşu olan şirketimizin Güzelbahçe'de ki ofisinde görev alacak ​Müşteri Hizmetleri Sorumlusu alınacaktır. ​GÖREV​ TANIMI Canlı destek hattımıza ​online yazışma​,​ telefon​ ve e-mail ile ulaşan müşterilerimiz ile gerekli iletişimi ..

İzmir / Bayraklı Ahmet Y. Duransoy Lojistik

Bayrakli MNG kargo bünyesinde çalışacak en az Lise mezunu musteri hizmetleri sorumlusu aranmaktadir..

İzmir / Konak Asrın Grup

Firmamızın Alsancak şubesinde tam zamanlı çalışmak üzere EMLAKSİTEM.COM sitemize "BAYAN" CALL CENTER/ÇAĞRI MERKEZİ ELEMANI aramaktayız. Aranan Nitelikler; - Sektörde deneyim ve bilgi sahibi, - Sözlü ve yazılı iletişimi düzgün, - Algılama ve anlatma becerisi yüksek, ..

İzmir / Bornova Turkcell Global Bilgi

Genel Nitelikler En az Lise, tercihen Önlisans ve Lisans mezunu Esnek ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek Etkin iletişim, problem çözme, ikna ve analiz etme yetkinliklerine sahip Müşteri ve hedef odaklı Tercihen aktif satış den..

İzmir / Urla Anılcan Şömine

Anılcan Şömine urla mağazamızda çalışacak,muhasebe programlarına ve ofis programlarına hakim,gerektiğinde mağazaya gelen müşteriler ile ilgilenebilecek,çay kahve yapabilecek,iş yerinde sorumluluk üstlenebilecek bir eleman arıyoruz.Yaz-kış sabah 08.30 akşam 18.00 saateleri arasında çalışmaktayız.Paza..

İzmir / Tümü Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz çağrı merkezi sektöründe hizmet veren lider kurumsal müşterimiz için Satış Müşteri Temsilcileri arıyoruz. Genel Nitelikler • En az Lise mezunu • İkna kabiliyeti ve görev bilinci yüksek, • Satış tecrübesi olan veya satış yapabilecek,..