İzmir Müşteri Temsilcisi İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Müşteri Temsilcisi
İzmir / Tümü Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz uluslararası bir çağrı merkezi için aşağıda belirtilen nitelikleri taşıyan 'Deneyimli/Deneyimsiz Müşteri Temsilcileri' arıyoruz. Genel Nitelikler: -En az lise mezunu, -18-35 yaş aralığında olan, -MS Office ve genel bilgisayar ku..

İzmir / Konak Google Reklam Ajansı

Aranan Nitelikler İletişimi kuvvetli, pazarlama Call Center alanında tecrübe sahibi, özgüveni ve çalışma disiplini yüksek, güleryüzlü, dinamik ve takım çalışmasına yatkın, telefonda akıcı ve etkin konuşabilen, diksiyonu düzgün, satış konusunda tecrübe ve kabiliyeti olan bay, bayan perso..

İzmir / Konak Akım Tekno

ENERJİ SEKTÖRÜN KÖKLÜ KURULUŞLARINDAN OLAN FİBA HOLDİNG'İN BAYİSİ OLAN FİRMAMIZA TELEFON İLE SAHA PERSONELİMİZE TANITIM VE SATIŞ RANDEVUSU ALACAK BAYAN PERSONEL. ÇALIŞMA SAATLERİ; PAZARTESİ -CUMA 9.00 - 18.00 CUMARTESİ ..

İzmir / Konak Hda Ajans

OYUNCU AJANSIMIZA ORGANİZASYONLARIMIZ DA HAFTA SONLARI GÖREV ALABİLECEK SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN , ÖZ GÜVENİ YÜKSEK , İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK , PREZANTABL , İNSAN İLİŞKİLERİ GÜÇLÜ , İLETİŞİMİ KUVVETLİ HALKLA İLİŞKİLER UZMANI BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ...

İzmir / Konak Hda Ajans

OYUNCU AJANSIMIZA ORGANİZASYONLARIMIZ DA HAFTA SONLARI GÖREV ALABİLECEK SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN , ÖZ GÜVENİ YÜKSEK , İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK , PREZANTABL , İNSAN İLİŞKİLERİ GÜÇLÜ , İLETİŞİMİ KUVVETLİ HALKLA İLİŞKİLER UZMANI BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ...

İzmir / Gaziemir Koçsa İnşaat

En az lise mezunu Orta düzey bilgisayar bilgisi olan Gayrimenkul sektörüne ilgi duyan İkna kabiliyeti yüksek İnsan ilişkileri kuvvetli Dış görünümüne önem veren Sahada aktif çalışabilen Aktif araç kullanabilen B sınıf ehliyetli Bay veya Bayan çalışma ..

İzmir / Tümü Turkcell Global Bilgi

Genel Nitelikler En az Lise, tercihen Önlisans ve Lisans mezunu Esnek ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek Etkin iletişim, problem çözme, ikna ve analiz etme yetkinliklerine sahip Müşteri ve hedef odaklı Ms Office programlarına ..

İzmir / Bornova AssisTT

Türk Telekom Grup Şirketi ve çağrı merkezi sektörünün liderleri AssisTT bünyesinde, İzmir Lokasyonu THY Projesi'nde Almanca, Fransızca veya İngilizce dilini aktif kullanabilecek Full-Time veya Part-Time olarak çalışabilecek "Müşteri Temsilcisi" pozisyonu için yeni çalışma arkadaşları arıyoruz: ..

İzmir / Bornova Labirent Mühendislik

İşin Tanımı : Firmamızın ilgili şubelerinde görevlendirilmek üzere, Sorumlu olacağı bölgelerde kombi, radyatör ve tesisat ihtiyacı olan müşterileri bularak ziyaretleri yapacak, Reklam çalışması yapıp,kapı-kapı çalışma,el ilanı ve broşür dağıtımı yapacak, Tesisat ihtiyacı olan müşterilerimize k..

Batı Radyo bünyesinde çalışmak üzere vasıflı veya vasıfsız part time bay-bayan elemanlar alınacaktır.....