İzmir Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Satış Temsilcisi

Pumalas Dış Tic. Otomotiv Lastik San. Paz. Ltd. Şti.; Lastik & Oto Servis Ekipmanları ve Malzemeleri sektöründe en geniş müşteri portföyüne ve satış pazarlama ağına sahip lider firmadır. Tercihen pazarlama sektöründe tecrübeli,  İletişim Becerisi yüksek, İkna ve temsil yeteneği gel..

İzmir / Konak Ege Özel Grup

EGE ÖZEL GÜVENLİK TABANCA ATIŞ POLİGONU' nda görevlendirilmek üzere İŞKUR İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMI (İEP) KAPSAMINDA BAY SATIŞ/PAZARLAMA PERSONELİ alınacaktır. • Satış/pazarlama alanında yetenekli, • İletişim yeteneği kuvvetli, • Prezantabl, • Analitik düşünebilen, planla..

İzmir / Bornova Türkgaz Mühendislik

Doğalgaz,ısıtma,mekanik tesisat,tadilat ve dekorasyon konularında satış yapabilecek bay bayan satış temsilcisi adaylar aranmaktadır. Adaylarda aranan özellikler; B Sınıfı sürücü ehliyetine sahip olmak. Son kullanıcıya kendi yerinde ( ofis dışında ) satış yapabilecek...

İzmir / Karşıyaka Duru Mobilya

Satış konusunda kendine güvenen, maaş + prim sistemi ile çalışacak, hafta sonu değil hafta içi izin kullanacak deneyimli eleman arayışımız vardır. Mobilya, yatak, baza satışı konusunda tecrübeli olması gereklidir. İş tecrübesi olmayanlar ile görüşülmeyecektir...

İzmir / Karabağlar Saltan Elektrik

İZMİR KARABAĞLAR ZİNCİRLİKUYU MEVKİSİNDE BULUNAN LED TABELA İMALATHANEMİZE TANITIM VE SATIŞ ELAMANI ALINACAKTIR. TAM GÜN VEYA YARIM GÜN ÇALIŞILABİLİR. MAAŞ + %10 PİRİM VERİLECEKTİR...

İzmir / Bayraklı Dolce Vita Halı

Lider Centrio Avm mağazamızda çalıştırılmak üzere Satış temsilcileri alınacaktır. *Diksiyonu düzgün *Avm çalışma saatlerine ayak uydurabilecek *Bilgisayar kullanmayı bilen *En az lise mezunu *Erkekler için askerliğini yapmış *Ekip çalışmasına ve öğrenmeye ..

Merhaba, Ünlü bir temizlik ürünleri markası adına 10 gün boyunca (30 güne de uzama durumu var) sahada aktif görev yapabilecek bayan personel aramaktayız. Door-to-door (çat kapı) tanıtım ve pazarlama yapılacaktır. - 14.03.2017 Salı günü iş başı yapılacaktır. - Çalışma saatle..

İzmir / Konak Ea Seyahat Acentası

Turizm ve Otelcilik alanında eğitim veren Yüksekokul veya Üniversiteden mezun, İyi derecede bilgisayar ve sistem bilgisine sahip. MS Office programlarına hakim, Misafir, hizmet ve kalite odaklı çalışabilen, Sözlü iletişimde güçlü, Prez..

İzmir / Bornova Tomurcuk Bebe

İzmir Bornova Çamdibi bölgesinde bulunan Çocuk giyim mağazamızda çalıştırılmak üzere, *Tecrübeli, *Diksiyonu düzgün *Görünümüne önem veren *İletişimi güçlü Bayan Satış temsilcisi alınacaktır...

İzmir / Tümü Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin lider bankalarından biri olan kurumsal müşterimiz için “Saha Satış Temsilcisi” arıyoruz. İş Açıklaması -Firma hedef kitlesine giren müşteri adaylarını bulmak, -Müşterilerin finansal ihtiyaçlarını karşılamaya yöneli..