İzmir Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Satış Temsilcisi
İzmir / Konak Zey Ayakkabı

perakende ayakkabı mağazamıza tercihen satış tecrübesi olan, askerliğini tamamlamış bay satış danışmanı aramaktayız...

İzmir / Bayraklı Essen Agro Dış Ticaret A. Ş.

Hayvansal yem hammaddeleri ithalati yapan sirketimizin Izmir subesinde gorev alacak satis ve pazarlama uzmani aramaktayiz. Isin tanimi: - Satis ve pazarlama hedeflerine paralel is planlarini uygulamak, -Talepler dogrultusunda teklif ve sozlesmeleri hazirlamak, yapilan sozle..

İzmir bornovada Çevre, Test ve analiz laboratuvarımız için organize sanayi bölgesindeki firmalara tanıtım temsilciliği yapabilecek: *Tercihen üniversite mezunu *Ofis programlarını kullanabilen *Bornova bölgesine yakın ikamet eden *Sektörde tecrübeli, yolları iyi bile..

İzmir / Bornova Efes Optik

20 yıllık geçmişi olan firmamıza mağaza içerinde çalışacak bayan takım arkaşları alınacaktır...

İzmir / Bornova Egepar Yer Döşemeleri

Yer döşemeleri (laminat,lamine,pvc) firmamızda ,proje takip edecek,tercihen sektörde satış pazarlama konusunda tecrübeli,en az lise mezunu,seyahat engeli bulunmayan,aktif araç kullanabilen,insan ilişkilerinde etkili,iletişim yeteneği güçlü,diksiyonu düzgün,aktif dinamik ve heyecanlı,saha satış tems..

İzmir / Konak Erva Deniz Termal

DİKİLİ EBRAR TERMAL TATİL KÖYÜ VE SAĞLIK MERKEZİNİN İZMİR KONAKTA BULUNAN MERKEZ OFİSİMİZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE BAY BAYAN TECRÜBELİ VEYA TECRÜBESİZ SATIŞ TEMSİLCİSİ /MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ ARANMAKTADIR. -DOLGUN MAAŞ -YÜKSEK PRİM NOT: İŞ GÖRÜŞMELERİ YÜZ YÜZE YAPILMAKTADIR. İŞ EĞİ..

İzmir / Buca Mega Güvenlik

KAMERA VE ALARM SİSTESİ PAZARLAMASI YAPACAK PERSONEL ARAMAKTAYIZ..

İzmir / Tümü Tur-Ay Kimya

• İŞ TANIMI İzmir ve bölgesinde görev yapacak, görev alanı içerisinde yer alan firmalara rutin ziyaretler düzenlemek, müşteri ürün taleplerini yönlendirmek, mevcut müşteri portföyünü geliştirmek ve takip etmek. Gerçeklestirdiği ziyaretlerin günlük veya anlık raporlamalarını amirine yap..

Şirketimiz bünyesinde çalışacak satış pazarlama,ofis içi çalışmaya uyumlu diksiyonu düzgün netsis ve ofis programlarını kullanabilen elemanlar aranmaktadır...

İTHALATCI OLDUĞUMUZ GÜVENLİK SİSTEMLERİ FİRMAMIZDA ; ----- SEKTÖRÜMÜZDE TECRÜBELİ OLMASI TERCİH SEBEBİDİR.----- -GÜVENLİK KAMERASI VE SİSTEMLERİNDE TECRÜBE SAHİBİ -ÖĞRENMEYE AÇIK - SATIŞ KABİLİYETİ OLAN -DİKSİYONU DÜZGÜN -İKAMET YOL GİDİŞ GELİŞ PROBLEMİ ..