İzmir Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Satış Temsilcisi
İzmir / Konak Karteknik Makina

Endüstriyel tip temizlik makinaları sektöründe olan firmamızda; belediyeler, resmi kurumlar, fabrikalar, oteller, okullar, yurtlar, kreşler, hırdavatçılar, restaurantlar, dini kurumlar, galeriler, siteler gibi bu portföye hakim, • aktif araç kullanabilen •Takım çalışmasına uyumlu •..

İzmir / Konak PRONET

GENEL NİTELİKLER . En az Lise mezunu, · Saha satış konusunda tercihen minimum 1 yıl deneyimli, · Müşteri ile kaliteli ve kalıcı bağlılık oluşturabilecek, · Yeni müşteri kazanımı ve referans yöntemi ile iş planlaması yapabilecek, · İkna ve İletişimi becerisi yükse..

İzmir / Tümü 9 Eylül Osgb

ARAÇ KULLANABİLEN , İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK GÜLER YÜZLÜ SATIŞ PAZARLAMA ELEMANI ALINACAKTIR...

Şirketimizin Pazarlama ve Satış Departmanında sahada Görev Alabilecek, Diksiyonu düzgün, prezentabl, bilgisayar kullanmayı bilen, insan ilişkileri kuvvetli, ikna kabiliyeti yüksek, kendine güvenen bayan çalışma arkadaşları aranmaktadır...

İzmir / Karşıyaka As Bilgitek Ltd. Şti

EVİNİZDEKİ DÜZENİNİNİZİ BOZMADAN HOME OFİCCE ÇALIŞABİLCEK -Ses tonu ve diksiyonu düzgün -Telefonda etkili iletisim kurabilen ve telefonda satışı seven, -satışa istekli,öğrenmeye ve kendini geliştirmeye açık olan, -İkna yeteneğine sahip,..

İzmir / Konak Otelfiyat.com

İdeal Tur A.Ş. Bünyesinde faaliyet gösteren Türkiyenin Önde Gelen Online Otel Satış Portallarından Otelfiyat.com Takım Arkadaşları arıyor. Pozisyon Adı: Otel Satış Danışmanı Aranan Nitelikler: 18-30 yaş aralığında, Dikkatli ve titiz çalışma prensibin..

İzmir / Bayraklı Abz Yapı

İnşaat Mantolama ve Bina yalıtım uygulamaları satış ve pazarlamada deneyimli Bayan Satış Uzmanı temin edilecektir. Telefon ve bu alandan irtibata geçebilirsiniz...

İzmir / Aliağa Ekincan Giyim

Deneyimli, güler yüzlü, çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek bayan elemanlar aranmaktadır...

Mevcut ürün portföyümüzde bulunan ürünlerin satışında yeralacak b sınıfı ehliyeti olan izmir içi çalışacak bayan arkadaşlar arıyoruz.Mesai saatleri 8:30-18.00..

İzmir / Karşıyaka Gymsoft

8 ülkede hizmet veren firmamız bünyesinde, bölgesel ve ülkesel aktif saha satışında deneyimli pazarlama personelleri arıyoruz. Firmamızda pazarlama personelleri kıdem ve bölge sorumluluklarına göre maaş almaktadır. Sorumluluk bölgesine göre yurt içi / yurt dışı seyahat engeli bulunmamal..