İzmir Tümü İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Tümü

Başta ege bolgesi olmak üzere gerek görüldüğünde diğer bölgelerde de hayvancılık olan il ve ilçelerdeki yem bayilerini,veteriner klinikleri, kooperatifleri ve büyük çiftlikleri belirli zamanlarda ziyaret etmek. Ziyaret ettiği yerlere ürün tanıtımını yaparak satış gerçekleştirmek ve yaptığı satışları..

İzmir / Karşıyaka Enc Gida

Dersane kantininde çalışacak dinamik eleman aranıyor...

En az lise mezunu, Eleman portföyu olan (ilk tercihimiz), Dış görünümüne önem veren, diksiyonu düzgün, Organizasyon ve koordinasyon konularında yetkinlik sahibi, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, B sınıf sürücü ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen,..

-ÜNİVERSİTELERİN MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜNDEN MEZUN, -ÇİZİM PROGRAMLARINA (SOLID WORKS, AUTO CAD VS.) VE MS OFFICE PROGRAMLARINA HAKİM , -TEKNİK RESİM YORUMLAMA YETENEĞİNE SAHİP, -EN AZ 2 YIL TECRÜBELİ, -İNGİLİZCE BİLEN -PLANLAMA VE TAKİP YÖNÜ KUVVETLİ, ANALİTİK DÜ..

İzmir / Tire Bedeloğlu Madencilik

ÖN MUHASEBEYE HAKİM,NETSİS VE EXCEL PROGRAMLARIN ANLAYAN ELEMAN ARAMAKTAYIZ. DETAYLI BİLGİ İÇİN ARAYINIZ...

İzmir / Çeşme Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE İZMİR-ÇEŞME de TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Genel Nitelikler • 18- 28 Yaş arası, • Yüksek iletişim becerisine sahip • En az lise mezunu, • Bayan. İŞ TANIMI : Müşterimiz olan firmaların dönemsel olarak perakende nokt..

İzmir / Torbalı DB Tarımsal Enerji

DB Tarımsal Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin İzmir ili Torbalı ilçesinde bulunan kimya tesisinde , Lojistik biriminde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen kriterlere uygun Lojistik Elemanı alınacaktır. • 21 - 30 yaşları arasında ,(Erkek adayların askerlik ile ilişkisin..

GENEL NİTELİKLER Kurumsal firmaların web projeleri için ölçeklenebilir, yüksek standartlarda, hızlı geliştirme yapabilen, kendisini kod geliştirmeye adamış, yenilikçi, hızlı çözümler üretebilen PHP Yazılım Uzmanı olacak çalışacak takım arkadaşları aramaktayız. PHP, MySQL ve JavaSc..

İzmir / Gaziemir Elit Perde Tasarım

PERDE MAĞZAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK DENEYİMLİ PERDE MONTAJ ELEMANI ALINACAKTIR...

İzmir / Karabağlar Egedoor Dekoratif Kapı Sistemleri

KARABAĞLAR AYDIN HAT BOYU CADDESİ ÜZERİNDE,İÇ ODA KAPISI SATIŞI YAPAN FİRMAMIZA DEPODAN SORUMLU, AYNI ZAMANDA İNDİRME VE YÜKLEME YAPABİLECEK, EN AZ B SINIFI EHLİYETE SAHİP , 25-35 YAŞ ARASI ERKEK PERSONEL ALINACAKTIR. DAHA ÖNCE KAPI MONTAJINDA ÇALIŞMIŞ PERSONELLER TERCİHİMİZDİR...