İzmir Tümü İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Tümü
İzmir / Buca Kayaoğlugrup

Firmamız bünyesinde klima montaj bakım #Ehliyetli #Askerlik ilişiği olmaması #Diksiyonunu düzgün #Ekip çalışmasına Yatkın Takım arkadaşları aramaktayız..

İzmir / Çiğli Candaş Spor

Candaş Spor 1951 yılında İzmir'de kurulmuş olup spor giyim üzerine üretim yapmaktadır. Şirketimize düz veya overlok makina kullanabilen çalışanlar alınacaktır...

Ahşap Mobilya üretimi yapan fabrikamıza ; Ön Muhasebe -Sipariş Kabul/Planlama Personeli İşin Tanımı : - Telefon Ve Müşteri Mail trafiğini yönetmek - Gelen Sipariş verilerinin giriş yapılması gerekli bölüme iletilmesi - Müşteriler ile telefon bi..

İş Tanımı Torbalı, Kemalpaşa, Bornova, Menderes, Çiğli, Menemen, Aliağa Bölgelerinde başlayacak olan projelerimizde görevlendirilmek üzere özel güvenlik görevlileri alınacaktır. Aranan Nitelikler En az ilköğretim mezunu, Silahlı/Silahsız özel güvenlik kartı olan,..

İzmir / Konak Ajans 3s

• Grafik tasarım, görsel iletişim tasarımı vb. alanlardan mezun, • Kendini sürekli geliştiren • En az 1-2 sene tecrübeli ve tecrübesini portfolyosu ile gösterebilecek • Adobe Photoshop ve Illustrator kullanan ve tercihen Indesign programına hakim • Erkek adaylar için askerlik..

En az lise mezunu, tercihen ticaret lisesi ve MYO’ların ilgili bölümlerinden mezun olan, NETSİS programında deneyimli, MS Office programlarını kullanabilen, Detaylara önem veren, dikkatli ve düzenli, İnsan ilişkilerinde başarılı, sorumluluk bilinci gelişmiş, Takım çalış..

İzmir / Urla Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE İZMİR-URLA da TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Genel Nitelikler • 18- 28 Yaş arası, • Yüksek iletişim becerisine sahip • En az lise mezunu, • Bayan. İŞ TANIMI : Müşterimiz olan firmaların dönemsel olarak perakende nok..

İzmir / Çiğli Candaş Spor

Candaş Spor 1951 yılında İzmir'de kurulmuş olup spor giyim üzerine üretim yapmaktadır. Şirketimize tecrübeli/tecrübesiz makinacılar alınacaktır...

İzmir / Bayraklı Oge Plastik

Yurtiçi ve yurtdışına imalat yapan 20 yıllık birikimi olan plastik fabrikasına; kalıphane'de çalışabilecek torna, freze gibi kalıphane takımlarını kullanabilecek, makine bakımından anlayabilecek çalışkan, disiplinli, tecrübeli, tercihen meslek lisesi mezunu çalışan alınacaktır...

İzmir merkez ve ilçelerinde faaiyet gösteren mağazalarımızda değerlendirilmek üzere İŞKUR İşbaşı Eğitim Programı kapsamında müdür adayları alınacaktır. İŞ TANIMI Mağazalarımızda yetiştirilmek üzere, Görünümüne özen gösteren, Dİksiyonu düzgün, güleryüzlü, Müşteri..