İzmir Tümü İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Tümü

İş Açıklaması İzmir Çiğli AOSB'de kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamızda, ofis içi telefon, faks, kargo, mail trafiğini koordine edecek, misafirlerin karşılanması ve ilgili kişilere yönlendirilmesini yapacak Bayan Ofis Sekreteri arıyoruz. İstenen Yetenek ve Uzmanlıkl..

27 YILLIK REKLAM AJANSIMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE 25-35 YAŞ ARASI MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ KUVVETLİ DENEYİMLİ SİGARA KULLANMAYAN BAYAN HALKLA İLİŞKİLER ELEMANI ARANMAKTADIR...

İzmir Optimum'da Bulunan Mağaza Projemiz İçin, Özel Güvenlik Kimlik Kart Sahibi, Diksiyonu Düzgün, Bayan Çalışma Arkadaşı Arıyoruz. Şartlar; Maaş : 1.470TL (Ayrıca Ocak Ayı Zammı Eklenecek) Yol+Yemek : 260 TL (Multinet Kart) İrtibat: 0553 ..

İzmir / Bornova Reis Otomotiv

otomotiv servisine mekanik ustası aranmaktadır maaş dolgundur ssk + yemek..

İzmir / Tümü Mass Direct

Dünya genelinde faaliyet gösteren, sektöründe lider şirketlerin arasında bulunan uluslararası bir sigara firması için izmir bölgede Sahada ürün bilgilendirmesi yapacak, markayı en iyi şekilde temsil edecek bayan personel alınacaktır. 1600 tl. maaş+agi (123) TL+SGK+170 TL yol ücreti+290 T..

İzmir / Çiğli Tolon Global Makina San A.Ş

Merkezi İzmirde bulunan Endüstriyel Çamaşırhane makinaları üreten Firmamızın yurtiçi ve yurtdışı Satış Sonrası Hizmetlerinde görev alacak aşağıdaki özelliklere sahip Teknik Servis Teknisyenleri alınacaktır. • Meslek liselerin veya Yüksek okulların Elektrik,Elektronik,Makine bölümle..

İzmir / Bornova Fillo Logistics

İzmir Birimimizde Sürücü Kurye olarak görev alacak çalışma arkadaşları aramaktayız. * Kargo sektöründe 1-2 yıl deneyimli, * E sınıfı ehliyet ve SRC belgesine sahip, * Yoğun beden gücü ile çalışabilecek, * Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, * Askerlik h..

İzmir / Tümü Reed Global Izmir

Reed, 54 yılı aşkın süredir firmalara özel işe alım çözümleri üreten dünyadaki en büyük işe alım şirketlerinden biridir. Avrupa, Ortadoğu ve Asya Pasifik genelinde 350 ofis ve 3000 danışmanımız ile 30’un üzerinde uzmanlık alanında başarıyla global olarak servis vermekteyiz. Uzman..

Genel Nitelikler: Collecturk, bankaların, varlık yönetim şirketlerinin, GSM şirketlerinin ve diğer kurumların alacaklarının, gerek yasal takip öncesi idari takip olarak adlandırılan süreçlerde, gerekse hukuki takip neticesinde sonuçlanmamış dosyalarının tahsilatına yönelik hizmet..

İzmir / Bornova Fillo Logistics

Fillo Lojistik İzmir Lokasyonumuz da Kargo Takip Sorumlusu olarak görev alacak, • Kargo sektöründe en az 1 yıl operasyon deneyimi olan, • Ofis içi, iş akışını yürütebilecek, • MS Office programlarına hakim, • Ekip çalışmasına yatkın, • Esnek çalışma saatlerine u..