İzmir Tümü İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Tümü

Sİ.ME.CO Isı Ekipmanları ve Kalıp San. A.Ş. Ocak-Fırın- Davlumbaz İşletmesi olarak ; Üretim Departmanında Belirli Süreli çalışmak üzere 'Montaj Operatörü' arayışımız bulunmaktadır. - En az Lise mezunu (Tercihen Meslek Lisesi mezunu), - 18 – 40 yaş aralığında, - Öğrenmeye v..

Şirketimiz Bünyesinde Muhasebe Departmanında Çalışmak Üzere Luca Programını Kullanabilen Personel Alınacaktır...

İzmir / Gaziemir Bmb Technology

BMB Su Arıtma, Türkiye'de kurulmuş bir firma olup Türk, Amerikan & Fransız girişimciler tarafından yönetilen , nano teknolojik su arıtma cihazları ve sistemleri üreticisidir. 2006 yılında kurulan firmamızın hedefi su arıtma teknolojilerinde global lider olmaktır. *İzmir’de ikamet eden..

Aranan Nitelikler Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik&Elektronik veya Elektronik Haberleşme Mühendisliği bölümlerinden mezun, Zayıf Akım konularında ihale,teklif hazırlama,proje tasarımı ve uygulamasında çalışmış, Zayıf akım sistemleri ve network sistemleri kurulumu ..

İzmir / Bayraklı Kariyer Adam Eğitim Yazılım

İzmir Folkart Ofisimizde çalışmak üzere Bayan Eğitim Danışmanları alınacaktır. Folkart Kariyeradam Katındaki ofisimiz Ege Bölgesine Hizmet vermektedir. Eğitim Danışmanı İş planı : İnternet üzerinden başvuran öğrencilere bilgi vermek. Evrakların kontrol ve takibi..

İzmir / Torbalı Ay-Pas Metal Soğutma

PANCAR ORGANİZE SAN BÖLGESİNDE FAALİYET GÖSTEREN,SÜPERMARKET REYON ÜRETİMİ YAPAN FABRİKAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE KALIPÇI FREZE USTASI ALINACAKTIR.BAŞVURACAK ELEMANLARDA EN AZ 3 YIL DENEYİM ARANMAKTADIR...

İzmir / Torbalı Ay-Pas Metal Soğutma

Pancar Org San Bölgesi nde süpermarket reyon üretimi yapan firmamız için en az 3 yıl deneyimli Metalix Punch Programcısı alınacaktır...

İzmir / Bornova Fillo Logistics

İzmir Birimimizde Kurye olarak görev alacak çalışma arkadaşları aramaktayız. *En az ortaokul mezunu *İnsan ilişkilerinde başarılı, *Ekip çalışmasına yatkın, *Yoğun beden gücü ile çalışabilecek, *Yükleme-boşaltma işlemi yapabilecek, *Esnek çalışma saatlerine..

İzmir / Bornova Kral Emlak

İZMİR BORNOVA GEDİZ CADDESİNDE FAAİLYET GÖSTERDİĞİMİZ KRAL GAYRİMENKUL OFİSİMİZE FİZİĞİ VE DİKSİYONU DÜZGÜN BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR. MAAŞ+YEMEK+YOL+ŞİRKET HATTI. MAAŞ KARŞILIKLI GÖRÜŞÜLÜP BELİRLENECEKTİR. Yetiştirilmek üzere bekar Selami Bey 0507 316 00 77..