İzmir Uzman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Uzman

Soma ya da Bergama da ikamet eden ya da edebilecek A ya da B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanları arıyoruz...

İzmir / Kemalpaşa MOPAK

Türk Kağıt ve Karton Sektörü'nün lideri, Ortadoğu ve Balkanlar'ın en büyük entegre kağıt ve karton üreticisi 36 ülkeye ihracat yapan 250.000 ton/yıl kağıt imal kapasitesi, 85.000 ton/yıl selüloz ve karton üretimi ile MOPAK Kağıt Karton San. ve Tic A.Ş. 91 yıldır hep daha iyinin arayışlarını sürdür..

İzmir / Gaziemir Makro Osgb

ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİNDE GÖREV ALACAK İŞ GÜV. UZMANI ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ, - A veya B veya C SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIK SERTİFİKASINA SAHİP OLAN , - OSGB SEKTÖRÜNDE EN AZ 1 YIL TECRÜBESİ BULUNAN , -AKTİF ARAÇ KULLANABİLMEK,(SADECE EHLİYETİ OLMAK DEĞİL TEK BAŞINA ARAÇ..

Firmamız bünyesinde görevlendirilmek üzere 2 adet Sistem Destek Uzmanı personel ihtiyacı bulunmaktadır. GENEL NİTELİKLER • Üniversitenin ilgili bölümlerinden mezun • İyi derecede İngilizce bilen • Microsoft MCSE/ MCITP Sertifikalarına sahip • Microsoft Active D..

İzmir / Konak Yarbil Teknoloji

Cep telefonu ve tablet bilgisayar tamiri yapabilen, bay veya bayan, sigara içmeyen, dürüst personel aranmaktadır...

- Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği veya ilgili bölümlerinden mezun - Microsoft .NET platformu teknolojilerine hakim .Net , C#, ASP.Net ve MVC konularında uzman - MS SQL veri tabanı konusunda deneyim sahibi, - Sonuç ve çözüm odaklı, analitik düşünce sahibi, yaratıcı, girişken..

İzmir / Tümü Banio Yapı Market

Yapı Market sektörünün yükselen değeri BANİO Yapı Market gelişen ve büyüyen iş hacmine uygun takım arkadaşları aramaktadır. BANİO Yapı Market mağazalarında Yer Döşemeleri, Seramik, Zücaciye, Mobilya, Mutfak Dolapları, Aydınlatma-Elektrik, Banyo-Vitrifiye, Tesisat, Isıtma-Soğutma, Hırdavat, El ..

Lojistik Depo Sorumlusu , Kemalpaşa ve civarında ikamet eden, Lojistik lisans veya önlisans mezunu, Depo Yönetimi konusunda Min 2 Yıl deneyimli, Sonuç odaklı çalışabilen Excel ve raporlama Yeteneği yüksek Takım çalışmasına yatkın, iletişim yeteneği güçlü..

*Elektrik Teknikerliği Bölümünden Mezun *Ofis programlarını iyi kullanabilen *Bornova bölgesine yakın ikamet eden *Tercihen tecrübeli, yolları iyi bilen *Diksiyonu düzgün *B Sınıfı ehliyet sahibi ve aktif olarak araç kullanabilen *Esnek çalışma saatlerine uyum..

HASTANE DEMİRBAŞ ve TEKSTİL MALZEMESİ ÜRETEN DMO TEDARİKÇİSİ olan Şirketimizin Pazarlama Bölümünde çalışacak takım arkadaşları arıyoruz. SAHA SATIŞ ELEMANI • Üniversite mezunu, • Hastane Tekstili ve Demirbaş Malzemesi Satış - Pazarlama süreçlerinde tecrüb..