İzmir Uzman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Uzman
İzmir / Gaziemir Makro Osgb Ltd. Şti.

ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİNDE GÖREV ALACAK İŞ GÜV. UZMANI ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ, - A veya B veya C SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIK SERTİFİKASINA SAHİP OLAN , - OSGB SEKTÖRÜNDE EN AZ 1 YIL TECRÜBESİ BULUNAN , -AKTİF ARAÇ KULLANABİLMEK,(SADECE EHLİYETİ OLMAK DEĞİL TEK BAŞINA ARAÇ..

İzmir / Bornova Lufthansa InTouch

Sind Sie fasziniert von der Luftfahrt? Haben Sie darüber hinaus Freude, Kunden in ihrer Reiseplanung an die unterschiedlichsten Orte der Welt zu unterstützen und zu beraten? Dann freuen wir uns auf Deine vollständigen Bewerbungsunterlagen (Anschreiben, Lebenslauf, Arbeitszeugnisse). Für..

İzmir / Bornova İlhan Art Medya Ajans

• Ekip çalışmasına yatkın, • Yenilikçi, gelişmekte olan yeni dijital trendleri takip eden, • Türkçe dil bilgisi kurallarına hakim, • Yabancı dil (Tercihen İngilizce) bilen, • İletişim kabiliyeti yüksek, • Dijital iletişim ve sosyal medya kanallarını etkin şekilde kullan..

İzmir / Karşıyaka Estetizmir

Karşıyaka Yalıda ki yerimizde görevlendirilmek üzere; Tercihen Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun Lazer epilasyon konusunda deneyimli ve belgesi olan Tercihen Soprano Lazer Makinesi Kullanmış olan Cilt Bakımı ve uygulamaları konusunda deneyimli ve belgesi ol..

-Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, -35 yaşını aşmamış, -En az muhasebe uzmanı olarak 3 yıl çalışmış, -Muhasebe süreçleri ile ilgili yasal mevzuata hakim, -Tercihen Akınsoft programlarını kullanmış, -İyi derece de Excel bilgisi olan, -Analiz ve raporlam..

- Kemalpaşa ve civarında ikamet eden - Askerlik hizmetini tamamlamış - Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek - 30 yaşını aşmamış - Lojistik Lisans ya da Mühendislik mezunu. -Analitik düşünce yapısına sahip -Sonuç odaklı çalışan -Excel ve raporlama Yeteneği ..

İzmir / Bornova Uzman Model Kalıp Ofisi

örme ve dokuma kalıplarınız yapılır serileme ve pastal hazırlanır bay bayan örme ve dokuma kalıplarınız 15 yıl teçrübe ile eksiksiz ve hızlı bir zaman içinde hazırlanır firmalara destek verilir/ orme ve dokuma bilen usta alinacaktir..

İzmir / Konak Emu Bilişim

İş Tanımı; Şirketimiz EMU İnternet Reklam Bilişim’e İZMİR şubesinde görevlendirilmek üzere tam zamanlı çalışabilecek konusunda uzman, yetenekli ekip çalışmasına yatkın SEO Uzmanı arıyoruz. İlgilenen adayların aşağıdaki niteliklere sahip olmasını beklemekteyiz; Aranan Nitelikler;..

İzmir / Konak Ags Yazılım

ÇOK ACİLL ! Yüksekokul Programlama Bölümünden Mezun veya 4 Senelik Yazılım ile ilgili Üniversitelerin birinden Mezun. .Net Framework C# ile uygulama geliştirebilen, ASP.NET web form ve ASP.NET MVC ile uygulama geliştirmiş, İlişkisel veritabanları hakkında bilgi sahibi MSSQL A..